Τέθηκε σε διαθεσιμότητα το διευθύνων πρόσωπο σε σχέση με τη μαθήτρια που ξέχασαν στις τουαλέτες


Το Κέντρο Ημέρας ΠΡΟΣΒΑΣΗ ανακοίνωσε ότι έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα το διευθύνων πρόσωπο σε σχέση με το περιστατικό που συνέβηκε στις 25 του μήνα με μαθήτρια η οποία ξεχάστηκε στις τουαλέτες. Το περιστατικό σχετίζεται με τις υπηρεσίες που προσφέρει το Κέντρο.

Σε ανακοίνωση το Κέντρο δηλώνει ότι αναγνωρίζει τη σοβαρότητα του περιστατικού και ότι από τη πρώτη στιγμή που ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι του Κέντρου, είναι σε επικοινωνία με τους οικείους του παιδιού και με τις αρμόδιες αρχές, επιδεικνύοντας όλη τη καλή τους θέληση και διάθεση για συνεργασία ώστε το περιστατικό να διερευνηθεί με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

"Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι το περιστατικό είναι υπό διερεύνηση από τις Αστυνομικές Αρχές και Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας σε στενή συνεργασία με το Δ.Σ. του Οργανισμού. Σε συνάντηση του Δ.Σ. με τους λειτουργούς των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, πάρθηκε η απόφαση όπως τεθεί άμεσα σε διαθεσιμότητα άνευ απολαβών το Διευθύνων πρόσωπο", αναφέρεται.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η ΠΡΟΣΒΑΣΗ προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ΑμεΑ για περίπου 15 χρόνια και ουδέποτε στο παρελθόν συνέβηκε οποιοδήποτε δυσάρεστο περιστατικό. Προστίθεται ότι πρωταρχικός σκοπός ήταν, είναι και παραμένει  να αποτελεί ένα σπίτι, μια οικογένεια, για όλα τα άτομα που εξυπηρετεί. 

"Αυτό είναι αποδεδειγμένο με τα σύγχρονα προγράμματα και δραστηριότητες που υλοποιούμε τόσο στη Κύπρο  όσο και στο εξωτερικό, με πρωταγωνιστές τα ίδια τα παιδιά, είναι αποδεδειγμένο με τις ευχαριστίες των γονιών και συγγενών των παιδιών προς την οργάνωση μας και τους λειτουργούς της. Σκοπός μας είναι η πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης και απόδοση ευθυνών, με στόχο τη συνεχή προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










225