Το 2020 θα είναι έτοιμο το νέο Δημοτικό Σχολείο Δροσιάς Κύκλος Α, στη Λάρνακα


ΚΥΠΕ -  Το 2020 αναμένεται να είναι έτοιμο το νέο Δημοτικό Σχολείο Δροσιάς Κύκλος Α στη Λάρνακα, οι εργασίες για ανέγερση του οποίου άρχισαν γύρω στα μέσα Αυγούστου.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Συνδέσμου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Δροσιάς Κύκλος Α, αναφέρεται ότι «κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, έγινε ενημέρωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, της Διεύθυνσης και του εκπαιδευτικού προσωπικού του Σχολείου αναφορικά με τις εργασίες ανέγερσης του νέου Δημοτικού Σχολείου Δροσιάς Κύκλου Α. Οι εργασίες ξεκίνησαν στις 13 Αυγούστου 2018 και αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Σεπτέμβριο του 2020».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «κατά τη διάρκεια της συνάντησης παρουσιάστηκε το αναλυτικό πρόγραμμα εργασιών, δηλαδή οι τέσσερις φάσεις και εξηγήθηκε ο χρόνος υλοποίησης της κάθε φάσης ξεχωριστά. Συζητήθηκαν επίσης θέματα ασφάλειας και υγείας των παιδιών και του προσωπικού του Δημοτικού Σχολείου Δροσιάς, γεγονός που αποτελεί πρωταρχικό μέλη του Συνδέσμου Γονέων».
Εκ μέρους του Συνδέσμου και της Διεύθυνσης του Σχολείου «τέθηκαν ανησυχίες, προβληματισμοί και διάφορες προτάσεις, ενώ οι αρμόδιοι έδωσαν τις απαραίτητες απαντήσεις και διευκρινήσεις. Ταυτόχρονα συμφωνήθηκε να υπάρξει σε όλα τα στάδια της εκτέλεσης του έργου, η απαιτούμενη συνεννόηση και συνεργασία μεταξύ των εμπλεκομένων, διασφαλίζοντας την όσο το δυνατό εύρυθμη και πιο ασφαλή λειτουργία του Σχολείου».
Στη συνάντηση «συμμετείχε αντιπροσωπεία της Γραμματείας του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, η απερχόμενη Διευθύντρια Αγγέλα Καϊμακλιώτη, οι Βοηθοί Διευθύντριες, η Αρχιτέκτονας του έργου, οι αρμόδιοι Μηχανικοί των Τεχνικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και ανάδοχος εργολάβος του έργου».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










232