To CIIM στην 20η Διεθνή Εκπαιδευτική Έκθεση


Δυναμικό παρόν δίνει και φέτος στην 20η Διεθνή Εκπαιδευτική Έκθεση το Cyprus International Institute of Management (CIIM), η κορυφαία Σχολή Διοίκησης επιχειρήσεων στην Κύπρο.

Διευθυντικά και ακαδημαϊκά στελέχη του CIIM θα βρίσκονται στο Περίπτερο 4, Stand 412 της Κρατικής Έκθεσης για να παρουσιάσουν στους υποψήφιους σπουδαστές την ξεχωριστή ταυτότητα και φιλοσοφία του Ινστιτούτου, καθώς και τα καινοτόμα προγράμματα σπουδών που προσφέρει.

Η άρτια καταρτισμένη και έμπειρη ομάδα του CIIM θα προσφέρει επίσης χρήσιμες συμβουλές στους ενδιαφερόμενους και αναλυτική ενημέρωση για τα προαπαιτούμενα προσόντα εισδοχής τους , τη διάρκεια σπουδών και τους τίτλους που μπορούν να εξασφαλίσουν αλλά και για τις υπηρεσίες και άλλες διευκολύνσεις που προσφέρονται κατά τη φοίτηση τους στο CIIM.

Άλλωστε απώτερος στόχος του CIIM είναι η διάπλαση μιας καινούργιας γενιάς ηγετών, που να είναι πραγματικοί και δημιουργικοί καταλύτες της αλλαγής προς το καλύτερο, όχι μόνο στον επιχειρηματικό τους χώρο αλλά και στην κοινωνία γενικότερα.

Η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση θα λειτουργήσει από την Παρασκευή 1 Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 3 Μαρτίου  και τα εγκαίνια θα τελέσει ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 4 το απόγευμα.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










108