To δικό του κατάστημα με αναμνηστικά είδη εγκαινιάζει τη Δευτέρα, το Πανεπιστήμιο Κύπρου


To δικό του κατάστημα με αναμνηστικά είδη εγκαινιάζει τη Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου στις 19.30 το Πανεπιστήμιο Κύπρου και προσκαλεί το κοινό να το επισκεφθεί.

Την ίδια βραδιά οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν  τo συγκρότημα the Burger Project, σε μία μοναδική συναυλία, στην πλατεία του Κέντρου Κοινωνικών Δραστηριοτήτων στην πανεπιστημιούπολη, με την οποία το Πανεπιστήμιο θα γιορτάσει την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό, προσφορά του Συνεργατισμού.

Στα εγκαίνια  θα παρευρίσκεται ο γνωστός ηθοποιός Παναγιώτης Μπουγιούρης, ο οποίος συμμετέχει αφιλοκερδώς στην προώθηση των αναμνηστικών ειδών του Πανεπιστημίου Κύπρου. Σημειώνεται ότι μέρος των εσόδων από την πώληση των αναμνηστικών προϊόντων προορίζεται για την οικονομική ενίσχυση του Σωματείου Ευημερίας Φοιτητών, στηρίζοντας έτσι τους φοιτητές που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.




Share on Facebook


Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter











118