Tο Γυμνάσιο – Λύκειο ΟΛΥΜΠΙΟΝ ηγέτης στη «Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση»


 Πραγματοποιήθηκαν φέτος τα Education Leaders Awards 2019 με στόχο την ανάδειξη και επιβράβευση της αριστείας αλλά και των καινοτόμων πρακτικών που έχουν αναπτυχθεί στην εκπαιδευτική κοινότητα της Κύπρου σε κάθε βαθμίδα εκπαίδευσης. Τα βραβεία διοργάνωσε ο εκδοτικός οίκος ΔΙΑΣ ΛΤΔ και η Boussias Communications, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Το Γυμνάσιο – Λύκειο ΟΛΥΜΠΙΟΝ έχει έντονη παρουσία στην Ιδιωτική Εκπαίδευση και κεντρικό μέλημα την πολύπλευρη ανάπτυξη του κάθε μαθητή, μέσω των πρωτοπόρων και πολυσχιδών δράσεων που αναπτύσσει.

Έτσι αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους εκπαιδευτικούς και σε όλους τους μαθητές του ΟΛΥΜΠΙΟΝ.

Οι υποψηφιότητες αξιολογήθηκαν από κριτική επιτροπή, την οποία συνέθεταν εκπαιδευτικοί, εμπειρογνώμονες, πανεπιστημιακοί και εκπρόσωποι εκπαιδευτικών φορέων με πρόεδρο της επιτροπής την καταξιωμένη ακαδημαϊκό Δρα Μαίρη Κουτσελίνη.

Το ΟΛΥΜΠΙΟΝ συμμετείχε στον διαγωνισμό σε τρεις κατηγορίες πετυχαίνοντας τρία βραβεία, τα οποία του απονεμήθηκαν στην επίσημη τελετή βράβευσης που έγινε την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019:

  • GOLDAWARD στην κατηγορία Καλλιέργεια Περιβαλλοντικής Συνείδησης με τίτλο υποψηφιότητας: «Το Γυμνάσιο – Λύκειο ΟΛΥΜΠΙΟΝ δημιουργεί περιβαλλοντικά σκεπτόμενους ανθρώπους».
  • SILVERAWARD στην κατηγορία Έρευνα με τίτλο υποψηφιότητας: «Το Γυμνάσιο – Λύκειο ΟΛΥΜΠΙΟΝ μέσω της έρευνας αναπτύσσει την κριτική σκέψη».
  • BRONZEAWARD στην κατηγορία Δεσμός με την κοινωνία με τίτλο υποψηφιότητας: «Το Γυμνάσιο – Λύκειο ΟΛΥΜΠΙΟΝ άρρηκτα δεμένο με την κοινωνία».

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στις Χριστίνα Κρητικού και Μαριαλένα Κρασιά για τον συντονισμό, την προετοιμασία και την εκτενή παρουσίαση των δράσεων του σχολείου στην κάθε υποψηφιότητα.

Από τη Διεύθυνση




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










348