Το ΜΙΜ προσφέρει Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα για Άνεργους Πτυχιούχους με φοιτητική χορηγία


Το Mediterranean Institute of Management (ΜΙM), που είναι το διεθνές σκέλος του Κέντρου Παραγωγικότητας δέχεται αιτήσεις για το Μεταπτυχιακό του Πρόγραμμα πλήρους φοίτησης στη Διεύθυνση Επιχειρήσεων, στην αγγλική γλώσσα. Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του ΜΙΜ αναγνωρίζεται από το ΚΥΣΑΤΣ ως ισότιμο με επίπεδο Μάστερ ίσης χρονικής διάρκειας για κατόχους αναγνωρισμένου Πτυχίου πανεπιστημιακού επιπέδου.

Στόχος του Προγράμματος είναι να προσφέρει στους νέους άνεργους πτυχιούχους, τόσο ακαδημαϊκή μόρφωση σε επίκαιρα θέματα Διεύθυνσης, όσο και την ευκαιρία να αναπτύξουν επαγγελματικές διευθυντικές δεξιότητες στις πραγματικές συνθήκες της αγοράς εργασίας της Κύπρου μέσω πρακτικής κατάρτισης (internship) σε διάφορες επιχειρήσεις / οργανισμούς / κυβερνητικά τμήματα.

Το δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι €3.426 με δυνατότητα φοιτητικής χορηγίας με μέγιστο ποσό €2.565.

To brochure του Προγράμματος και η αίτηση συμμετοχής είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα: www.mlsi.gov.cy/kepa και στο Facebook:  http://www.fb.com/cyprusmim.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής και να την αποστείλουν στο ΜΙM το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Προϊστάμενο του ΜΙΜ, κ. Άκη Νικολαΐδη, τηλ. 22806117 ή στη Γραμματεία του ΜΙΜ, στα τηλ. 22806131 ή 22806128.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










130