To paideia-news.com θα δεχτεί διαφημίσεις υποψηφίων για τις Προεδρικές


Μετά από ενάμισι χρόνο λειτουργίας του, το  paideia-news.com  αφού έπεισε για την αμεροληψία και την αντικειμενικότητά του αισθάνεται ότι ήλθε η ώρα να φιλοξενήσει για την τελευταία αυτή προεκλογική περίοδο διαφήμιση των υποψηφίων για τις προεδρικές εκλογές. Στις δημοτικές εκλογές του 2011 αρνηθήκαμε την προεκλογική διαφήμιση επειδή νιώσαμε ότι ήταν νωρίς να το πράξουμε. Το αρνηθήκαμε και μέχρι σήμερα. Φιλοξενήσαμε και φιλοξενούμε προεκλογικά άρθρα και των τριών υποψηφίων διατηρώντας την ακομμάτιστη πορεία μας που χαράξαμε.    

Η δημοσίευση προεκλογικής διαφήμισης είναι μια αναγκαιότητα, στο πλαίσιο της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και της ελευθερίας της προβολής των θέσεων του κάθε ανθρώπου στη δημοκρατία. Ήδη δύο επιτελεία υποψηφίων μας το ζήτησαν και απαντήσαμε θετικά.  Θεωρούμε τιμητική την πρόταση αφού το paideia-news.com καθιερώνεται και συμμετέχει ενεργά πλέον σε ακόμη ένα θεσμό της Δημοκρατίας.

Το paideia-news.com ανεξαρτήτως πολιτικής διαφήμισης που θα φιλοξενήσει διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει την ανεξάρτητη πορεία του που ακολουθεί μέχρι σήμερα.  

Διεύθυνση www. paideia-news.com




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










130