Το Πανεπιστήμιο Κύπρου πενθεί τον άδικο χαμό του τεταρτοετή φοιτητή του, Αλέξη Χαραλάμπους, ο οποίος έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή, σε ηλικία 23 ετών.
Ο Αλέξης Χαραλάμπους ήταν τεταρτοετής φοιτητής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.
Η κηδεία του άτυχου φοιτητή τελέστηκε χθες Κυριακή στις 5:00 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ, στα Λατσιά.
Το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Πρυτανικό Συμβούλιο εκφράζουν βαθιά θλίψη για το θάνατο του 23χρονου φοιτητή Αλέξη Χαραλάμπους και τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Το Πρυτανικό Συμβούλιο αποφάσισε όπως οι σημαίες στο Πανεπιστήμιο Κύπρου θα κυματίζουν μεσίστιες μέχρι σήμερα Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015.