Τον Σεπτέμβριο ο Παγκύπριος Διαγωνισμός Επικοινωνίας STEAME


Στο πλαίσιο της Βραδιάς του Ερευνητή 2019 θα διοργανωθεί ο πρώτος διαγωνισμός επικοινωνίας STEAME (Cyprus STEAME Communication Competition 2019) ο οποίος αφορά στην προφορική επικοινωνία θεμάτων από τις Θετικές Επιστήμες, Τεχνολογία, Μηχανική, Τέχνες, Μαθηματικά, Επιχειρηματικότητα (Science,Technology, Engineering, Arts, Mathematics, Entrepreneurship)

Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να είναι ενήλικες 18 και άνω, οποιασδήποτε ειδικότητας, οι οποίοι καλούνται να παρουσιάσουν θέματα του STEAME μέσα σε 3 λεπτά με πρωτότυπο αλλά ταυτόχρονα επιστημονικά εκλαϊκευμένο τρόπο που να είναι σωστά σε περιεχόμενο, να έχουν αποτελεσματική σαφήνεια ώστε να καταλάβει και ο μη ειδικός και να αποδοθούν με χαρισματικό τρόπο που να μπορεί να αξιολογηθεί ως ταλέντο. 

 Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και οργανώνεται από τους οργανισμούς Ίδρυμα ΘΑΛΗΣ, European Association of ERASMUS Coordinators, European Association of Career Guidance, με συνδιοργάνωνες το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας και το πρόγραμμα European Researcher’s Night 2019. Συνεργάζονται επίσης πολλοί οργανισμοί και πανεπιστήμια από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Ο ζωντανός διαγωνισμός και τελικός θα οργανωθεί στο Συνεδριακό Κέντρο στη Λευκωσία στις 26 -27 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της εκδήλωσης European Researcher’s Night 2019.

Ο/η νικητής/τρια του Κυπριακού διαγωνισμού “Cyprus STEAME Communication Competition” θα κερδίσει θέση στον Ευρωπαϊκό τελικό «European STEAME Communication Competition 2020» που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη μεταξύ 11-15 Μαρτίου 2020.

Για πληροφορίες, κανονισμούς, προθεσμίες και διαδικτυακή δήλωση συμμετοχής συνδεθείτε στο

www.astucon.eu .




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










172