Χιλιάδες νέοι στο περίπτερο του ΤΕΠΑΚ στην Εκπαιδευτική Έκθεση


Εντονότατο είναι και φέτος το ενδιαφέρον χιλιάδων Κυπρίων νέων για τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και κατά τη διάρκεια της  21ης Διεθνούς Εκπαιδευτικής Έκθεσης Κύπρου. Κατά το τριήμερο που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 23 Μαρτίου, τα στελέχη του Πανεπιστημίου που στελέχωσαν το ενημερωτικό περίπτερο, προσέφεραν στους επισκέπτες της Έκθεσης πληροφορίες αναφορικά με όλα όσα τους ενδιαφέρουν. Η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση Κύπρου διοργανώνεται σε ετήσια βάση στη Λευκωσία και σε αυτή συμμετέχουν όλα τα κυπριακά πανεπιστήμια, εκπρόσωποι ευρωπαϊκών και άλλων ξένων πανεπιστημίων, εκπαιδευτικοί οργανισμοί, ινστιτούτα και σχολές. 

Διανεμήθηκε έντυπο και ψηφιακό ενημερωτικό υλικό και απαντήθηκαν ερωτήματα σχετικά με τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, τις παρεχόμενες προς τους φοιτητές υπηρεσίες, τις διαδικασίες εισδοχής, τη φοιτητική ζωή στη Λεμεσό κ.ο.κ.

Η παρουσία του Πανεπιστημίου στην Έκθεση, αποτελεί μια ακόμα  πετυχημένη δραστηριότητα στο πλαίσιο της φετινής ενημερωτικής εκστρατείας που ξεκίνησε από τον περασμένο Δεκέμβριο και θα συνεχιστεί και τον Μάρτιο. Στην εκστρατεία περιλαμβάνονται δεκάδες παρουσιάσεις σε σχολεία όλων των επαρχιών, επισκέψεις μαθητών και άλλων ενδιαφερομένων ομάδων στο ΤΕΠΑΚ, εκδηλώσεις, εκθέσεις σε όλες τις επαρχίες, καταχωρήσεις στον Τύπο και μηνύματα στο διαδίκτυο μέσα από ιστοσελίδες και κοινωνικά δίκτυα.

Ειδικά για τα μεταπτυχιακά προγράμματα του ΤΕΠΑΚ, διοργανώνεται την Τετάρτη, 12 Μαρτίου και ώρα 5:00μμ η Ημέρα Ενημέρωσης/Open Day. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο «Πεύκιος Γεωργιάδης» στην οδό Αθηνών στη Λεμεσό.  Θα περιλαμβάνει αναλυτικές παρουσιάσεις για όλα τα σχετικά με τα μεταπτυχιακά προγράμματα θέματα.  Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 25002710 και 25002711. Αναλυτικές πληροφορίες βρίσκονται επίσης αναρτημένες στην ιστοσελίδα http://www.cut.ac.cy/studies/masters.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










143