Χρυσοπράσινο Φύλλο – 2η Προπαρασκευαστική Συνάντηση Εκπαιδευτικών


Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Μαρτίου μέχρι την 1η Απριλίου.

Συνοπτικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα πιο κάτω:

Πέμπτη, 29-3-2012:

Άφιξη της Ελλαδικής εκπαιδευτικής αποστολής.

18:30 – 20:30: Εκδήλωση – Καλωσόρισμα της Ελλαδικής αποστολής στην αίθουσα του ξενοδοχείου EUROPA με την παρουσία εκπροσώπων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, τοπικών αρχών, διευθυντών και εκπαιδευτικών των συνεργαζόμενων σχολείων. Η παρουσία όλων των εμπλεκομένων (εκπαιδευτικών, διευθύνσεων των σχολείων) είναι απαραίτητη.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης επισυνάπτεται.

Παρασκευή, 30-3-2012:

08:00: Οι Ελλαδίτες εκπαιδευτικοί επισκέπτονται τα σχολεία με τα οποία συνεργάζονται.

08:15 -13:00: Παρουσίαση από τους εκπαιδευτικούς και μαθητές της Κύπρου της πορείας της εργασίας τους, ανταλλαγή φύλλων εργασίας, συζήτηση και επίλυση θεμάτων επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ των δύο συνεργαζόμενων σχολείων.

Την ευθύνη για τη μεταφορά και φιλοξενία των ελλαδιτών εκπαιδευτικών καθόλη τη διάρκεια της ημέρας έχουν τα συνεργαζόμενα σχολεία.

Σάββατο, 31-3-2012:

Εκπαιδευτική εκδρομή. Όσοι κύπριοι εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιθυμούν να λάβουν μέρος στην εκπαιδευτική εκδρομή θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή.

Κυριακή, 1-4-2012:

Αναχώρηση της Ελλαδικής εκπαιδευτικής αποστολής.

Παρακαλούνται οι Διευθυντές/τριες όπως κοινοποιήσουν την παρούσα εγκύκλιο στους καθηγητές/τριες του σχολείου τους που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και μεριμνήσουν για την όσο το δυνατό αρτιότερη οργάνωση των πιο πάνω δράσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Εθνικό Συντονιστή του Προγράμματος Δρ. Ανδρέα Χατζηχαμπή τηλ. 99477309.

Για να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










149