ΥΠΠ: Παρουσίαση Διδακτορικών και Μεταδιδακτορικών Προγραμμάτων


Του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Φλωρεντίας

Η Διεύθυνση Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης ανακοινώνει ότι η Διευθύντρια Ακαδημαϊκών Σπουδών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου της Φλωρεντίας (ΕΠΙ) θα βρίσκεται στη Λευκωσία τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 7.00 μ.μ. στην αίθουσα B108 του νέου κτιρίου του Πανεπιστημίου Κύπρου και θα παρουσιάσει τα Διδακτορικά και Μεταδιδακτορικά Προγράμματα Σπουδών Ιστορίας, Πολιτισμού, Οικονομικών, Νομικών, Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών του ΕΠΙ με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωση των Κύπριων υποψήφιων διδακτορικών και μεταδιδακτορικών φοιτητών/τριών.

Στην εκδήλωση μπορούν να παρευρεθούν προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί  φοιτητές και φοιτήτριες αλλά και όσοι/ες ενδιαφέρονται για διδακτορικές και μεταδιδακτορικές  σπουδές.

Σημειώνεται ότι το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού  παραχωρεί κατ’ έτος  υποτροφία/ες για διδακτορικές και μεταδιδακτορικές σπουδές στο εν λόγω Ευρωπαϊκό  Ινστιτούτο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες υποψήφιοι/ες διδακτορικοί και μεταδιδακτορικοί φοιτητές/τριες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΕΠΙ www.eui.eu.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










229