Ζ. Πουλλή προς Σχεδιαστές Τεχνολογίας: «Πριν από τις 14 θα έχετε απάντηση»


Ο πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Δημήτρης Ταλιαδώρος είχε απευθύνει έκκληση στην κ. Πουλλή, να δοθεί η απάντηση πριν από τις 14, ώστε να αποφευχθούν τα νέα μέτρα που έχει εξαγγείλει ο Σύνδεσμος με την ΟΕΛΜΕΚ για τη συγκεκριμένη μέρα. (Καταρχήν μονόωρη στάση εργασίας με κλιμάκωση).

Πριν αποχωρήσουν τα μέλη του Συνδέσμου, έφθασε στο υπουργείο και ο υπουργός Παιδείας Γιώργος Δημοσθένους, ο οποίος δέχθηκε για λίγα λεπτά τον κ. Ταλιαδώρο και τον πρόεδρο του Συνδέσμου Γιώργο Κουτσίδη.

 

Δημοσθένους: Πολύ σύντομα οι τελικές θέσεις

Σε γραπτή απάντηση στην ΟΕΛΜΕΚ ο υπουργός Παιδείας αναφέρει:

«Το θέμα της αξιολόγησης των καθηγητών Τεχνολογίας είναι ένα ζήτημα που συζητείται εδώ και χρόνια. Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Γιώργος Δημοσθένους, μόλις του τέθηκε το εν λόγω θέμα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, το εξέτασε άμεσα και διεξοδικά. Για το σκοπό αυτό, πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων, στις οποίες συμμετείχαν εκπρόσωποι της Διεύθυνσης Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, της Διεύθυνσης Μέσης Εκπαίδευσης, της ΟΕΛΜΕΚ, της ΟΛΤΕΚ και του συνδέσμου καθηγητών Τεχνολογίας.

Μέσα από τις συναντήσεις ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού έχει ακούσει προσεκτικά τις απόψεις και έχει καταγράψει τις θέσεις όλων των ενδιαφερόμενων μερών.

Με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της εκπαίδευσης και των παιδιών μας, ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού δεσμεύεται ότι θα καταθέσει πολύ σύντομα τις τελικές του αποφάσεις, για να επιλυθεί, μέσα σε λίγο χρόνο, ένα ακόμα ζήτημα που απασχολεί την εκπαίδευσή μας, εδώ και χρόνια, χωρίς να βρεθεί λύση».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










146