«Αλλαγή» προς Κενεβέζο: Θα στηρίξουμε κάθε προσπάθειά σας για διόρθωση των στρεβλώσεων


Η Κίνηση Καθηγητών «ΑΛΛΑΓΗ» με επιστολή της προς τον υπουργό Παιδείας Κυριάκο Κενεβέζο τον συγχαίρει για το διορισμό του και το διαβεβαιώνει ότι θα στηρίξει κάθε προσπάθεια του για διόρθωση των διαφόρων στρεβλώσεων που όπςω αναφέρει παρουσιάστηκαν τα τελευταία χρόνια στο εκπαιδευτικό μας σύστημα.

«Η Κίνηση Καθηγητών «ΑΛΛΑΓΗ» σας συγχαίρει για το διορισμό σας στη θέση του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού της Κυβέρνησης του κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Η Κίνησή μας δηλώνει την ετοιμότητά της να συνεργαστεί μαζί σας στην προσπάθεια αναβάθμισης της δημόσιας εκπαίδευσης του τόπου μας. Θα στηρίξουμε κάθε προσπάθεια που θα προωθεί και θα αναβαθμίζει την ελληνική παιδεία της ημικατεχόμενης πατρίδας μας.

Θεωρώντας ότι οι Έλληνες Κύπριοι εκπαιδευτικοί έχουν συνεισφέρει διαχρονικά πολλά στην ελευθερία, την προκοπή και την πρόοδο της πατρίδας μας, θα σταθείτε στο πλευρό τους και θα στηρίξετε το δύσκολο έργο τους.

Η Κίνησή μας θα στηρίξει κάθε προσπάθεια σας για διόρθωση των διαφόρων στρεβλώσεων που παρουσιάστηκαν τα τελευταία χρόνια στο εκπαιδευτικό μας σύστημα. Προσδοκούμε σε μια γόνιμη και δημιουργική συνεργασία για τη βελτίωση της παρεχόμενης δημόσιας εκπαίδευσή μας.

Και πάλι σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχετε αναλάβει για το καλό των μαθητών και των μαθητριών μας.

 

Με εκτίμηση

Δημήτρης Ταλιαδώρος                                    Πόλα Χατζηνεοφύτου

         Πρόεδρος                                                         Γραμματέας»




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










190