«Καλλιτεχνική Δράση Εφήμερης Ζωγραφικής με κιμωλίες μέσα στην πόλη»


Στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών Εκδηλώσεων των καθηγητών Τέχνης Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης, με τη στήριξη του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, προγραμματίζεται η «Καλλιτεχνική Δράση Εφήμερης Ζωγραφικής μέσα στην πόλη» στις Επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακάς και Πάφου.

Η εικαστική δράση θα  πραγματοποιηθεί στις 29 Νοεμβρίου 2013 από τις 8.30 πμ. μέχρι τις 1.00 μμ. σε ανοικτούς  χώρους, πεζοδρόμια και πλακόστρωτα όπου οι μαθητές της Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης   με μοναδικό μέσο τις κιμωλίες θα δημιουργήσουν  εφήμερα έργα τέχνης.Η καλλιτεχνική δράση  θα εμπλουτιστεί με τη συμμετοχή μουσικών και χορευτικών συγκροτημάτων από διάφορα σχολεία της κάθε Επαρχίας.

Για την επαρχία Λευκωσίας έχει καθοριστεί ως χώρος δημιουργίας η οδός Λήδρας, για την επαρχία Λεμεσού η Πρώτη Αγορά (Παντοπωλείο Λεμεσού), για την επαρχία Λάρνακας η Πλατεία Ευρώπης και για την επαρχία Πάφου η περιοχή στο Λιμανάκι.

Για περισσότερες πληροφορίες η διευκρινήσεις  μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Επιθεωρητή Τέχνης Μέσης Εκπαίδευσης  στο τηλέφωνο 22800813 ή στο κινητό τηλέφωνο 99663524  με την κ. Μαρία Αναξαγόρα. 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










144