«Οικονομική κρίση: πρόκληση για το θεσμό της οικογένειας και της κοινότητας» στο Πανεπ. Frederik


To Πανεπιστήμιο Frederick προσκαλεί στο «Κοινό ανοικτό διαδραστικό μάθημα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Κοινωνικής Εργασίας και Κοινωνικής Διοίκησης»  που διοργανώνει η Σχολή Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών-Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Frederick, την Παρασκευή 12 Απριλίου 2013, ώρα 17:30, στο Πανεπιστήμιο Frederick στη Λευκωσία, στην Αίθουσα Tελετών «Τάσσος Παπαδόπουλος».  Θέμα: «Οικονομική κρίση: πρόκληση για το θεσμό της οικογένειας και της κοινότητας»

Συντονίστρια:

Δρ Όλγα Στασινοπούλου, Συντονίστρια Μεταπτυχιακού Προγράμματος

Εισηγητές:

Δρ Δημήτρης Καραγιάννης

Δρ Παναγιώτης Αλτάνης

Πρόγραμμα:

17:15 – 17:30 Εισαγωγική τοποθέτηση από τον Κοσμήτορα της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών,

Aναπληρωτή Καθηγητή Δρα Σωτήρη Θεοχαρίδη

17:30 – 18:30 Εισηγήσεις

18:30 – 19:00 Παρεμβάσεις προσκεκλημένων και μελών ΔΕΠ

19:00 – 20:30 Συζήτηση

Σύντομο ενημερωτικό:

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Κοινωνικής Εργασίας και Κοινωνικής Διοίκησης του Πανεπιστημίου Frederick, στο πλαίσιο των επιστημονικών δραστηριοτήτων του, διοργανώνει κοινό ανοικτό διαδραστικό μάθημα με θέμα: «Οικονομική κρίση: πρόκληση για το θεσμό της οικογένειας και της κοινότητας», με σκοπό την προώθηση του επιστημονικού και ακαδημαϊκού διαλόγου σε σύγχρονα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία και τα μέλη της και ταυτόχρονα την ενίσχυση της διεπιστημονικής και διατομεακής συνεργασίας μεταξύ των φοιτητών και επιστημόνων διάφορων γνωστικών πεδίων, όπως και επαγγελματιών διαφορετικών ειδικοτήτων.

Στην εκδήλωση κύριοι εισηγητές θα είναι ο Δρ Δημήτρης Καραγιάννης, Διδάκτωρ Ψυχιατρικής και ο Δρ Παναγιώτης Αλτάνης, Διδάκτωρ Κοινωνικής Εργασίας και Κοινωνικής Πολιτικής, Kαθηγητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Κοινωνικής Εργασίας και Κοινωνικής Διοίκησης των Κατευθύνσεων Κλινικής Κοινωνικής Εργασίας με Οικογένειες, Παιδιά και Εφήβους, και Κοινοτικής Ανάπτυξης και Κοινωνικής Διοίκησης, του Πανεπιστημίου Frederick.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν παρεμβάσεις σχετικές με το θέμα, προσκεκλημένοι επιστήμονες, επαγγελματίες, εκπρόσωποι φορέων, καθηγητές και φοιτητές του Πανεπιστημίου Frederick, ενώ μετά θα ακολουθήσει συζήτηση των συμμετεχόντων.

Την εκδήλωση θα παρακολουθήσουν, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών τους δραστηριοτήτων, οι φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Κοινωνικής Εργασίας και Κοινωνικής Διοίκησης και των δυο Κατευθύνσεων. Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, οι φοιτητές και οι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Frederick, όλων των ειδικοτήτων.

Συμμετέχοντες:

• Φοιτητές Μεταπτυχιακού Προγράμματος των κατευθύνσεων:

-Κλινικής Κοινωνικής Εργασίας με Οικογένειες, Παιδιά και Εφήβους, και

-Κοινοτικής Ανάπτυξης και Κοινωνικής Διοίκησης

• Φοιτητές και απόφοιτοι του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας

• Φοιτητές και απόφοιτοι Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών

• Φοιτητές και απόφοιτοι Πανεπιστημίου Frederick

• Επιστήμονες, επαγγελματίες και εκπρόσωποι φορέων

• Μέλη του ΔΕΠ Πανεπιστημίου Frederick

Πληροφορίες:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ: 22 431355 εσωτ. 207, e-mail: m.christofi@frederick.ac.cy__




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










175