Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνει τα ακόλουθα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις Παγκύπριες Εξετάσεις, οι οποίες αρχίζουν στις 18 Μαΐου με το μάθημα των Νέων Ελληνικών και ολοκληρώνονται στις 12 Ιουνίου 2015:
1.Στατιστικά στοιχεία που προκύπτουν βάσει των αιτήσεων των υποψηφίων για συμμετοχή στις Παγκύπριες Εξετάσεις 2015.
2.Το τελικό πρόγραμμα των Παγκύπριων Εξετάσεων 2015 (επισυνάπτεται), το οποίο είναι αναρτημένο, επίσης, στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Εξετάσεων: www. moec. gov. cy/ ypexams.
Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι προσέρχονται στην αίθουσα εξέτασης, τουλάχιστον δεκαπέντε λεπτά πριν από την έναρξη της εξέτασης. Είναι δυνατό να επιτραπεί κατ´ εξαίρεση η είσοδος, ύστερα από απόφαση του προέδρου της Επιτροπής του Εξεταστικού Κέντρου ή εκπροσώπου του, σε υποψήφιο που καθυστέρησε να προσέλθει στην αίθουσα εξέτασης, όχι όμως μετά από παρέλευση 20 λεπτών από τη διανομή των εξεταστικών δοκιμίων στους υποψηφίους.
Οι πίνακες στο έγγραφο που ακολουθεί: