8η Έκθεση Πανεπιστημίων Ηνωμένου Βασιλείου


Το Σαββατοκυρίακο 8-9 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η 8ηΈκθεση Πανεπιστημίων Ηνωμένου Βασιλείου με την συνεργασία της Τράπεζας Κύπρου. Διοργανωτής είναι η εταιρεία εκπαιδευτικών συμβούλων Αμερικάνος TCS Λευκωσίας(22669779) www.tcs.com.cy. Στην έκθεση θα συμμετάσχουν πανεπιστήμια από Αγγλία, Σκωτία και Ουαλία. Η έκθεση θα είναι ανοικτή από τις 14:00 μέχρι τις 20:30 καιη είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Επισκεφθείτε την 8η Έκθεση Πανεπιστημίων Ηνωμένου Βασιλείου, συνομιλήστε με πανεπιστημιακούς και  ενημερωθείτε για πτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα που σαν ενδιαφέρουν σε πανεπιστήμια της Αγγλίας, Σκωτίας και Ουαλίας καθώς και για τα κριτήρια εισδοχής τους. Συνομιλήστε για τις σπουδές σας στο εξωτερικό με άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτικούς συμβούλους και ενημερωθείτε για την δυνατότητα χορήγησης υποτροφιών και φοιτητικών δανείωνκαθώς και για την διαδικασία αιτήσεων σε πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου από το εξουσιοδοτημένο κέντρο του UCAS (Universities and Colleges Admissions Service) της εταιρείας Αμερικάνος TCS Λευκωσίας.

Για όσους δεν έχουν κατασταλάξει στο τι ακριβώς θέλουν να σπουδάσουνκαι χρειάζονταιβοήθεια, η έκθεση θα φιλοξενήσει σύμβουλους που θα επεξηγούν το αξιόπιστο Τεστ Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων ‘Horizon’, το οποίο έχει προσαρμοστεί/σχεδιαστεί και είναι σταθμισμένο στα Κυπριακά δεδομένα.Το Horizon είναι ένα ευρύ ψυχομετρικό εργαλείο που κατασκευάστηκε για μέτρηση των επαγγελματικών ενδιαφερόντων μαθητών και φοιτητών. Διαρκεί 30 λεπτά και τα αποτελέσματά του βγαίνουν άμεσα. Το τεστ δίνει την κατεύθυνση του μαθητή/φοιτητή και παρουσιάζει το βαθμό ενδιαφέροντος του ατόμου σε 38 επαγγελματικές κατηγορίες.Οι σύμβουλοι μπορούν με βάση τα αποτελέσματά του τεστ να συμβουλεύσουν και καθοδηγήσουν τους μαθητές σχετικά με τα μαθήματα επιλογής τους στο σχολείο καθώς και με τον κλάδο σπουδών που τους ταιριάζει συνδυάζοντας τα ενδιαφέροντα του ατόμου με συγκεκριμένες σπουδές στην Κύπρο ή στο εξωτερικό.Οι επισκέπτες θα μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ειδικές τιμές για χορήγηση του Τεστ στα γραφεία των διοργανωτών.

Η Έκθεση έχει σαν στόχο την παροχή κάθε βοήθειας προς όλους τους νέους που προβληματίζονται για το μέλλον τους, την επιλογή του κατάλληλου κλάδου σπουδών αλλά και τη μελλοντική τους καριέρα. Για περισσότερες πληροφορίες στο 22669779.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










209