ACCA: Παγκόσμια επιτυχία της Σχολής Επαγγελματικών Σπουδών τουCyprus College


Η φοιτήτρια της Σχολής Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College, Charlotte Suzanne Bartlam, κατέλαβε την πρώτη θέση παγκοσμίως με βαθμολογία 99% στο μάθημα F5 (Performance Management) του ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) στις εξετάσεις που έγιναν τοΔεκέμβριο 2016.ΗCharlotteδιαγωνίστηκε ανάμεσα σε 15,605 φοιτητές από 170 χώρες στον κόσμο σε μια από τις πιο απαιτητικές εξετάσεις του ACCA.

Το Cyprus College συγχαίρει τη φοιτήτρια Charlotte Suzanne Bartlam και την καθηγήτριά της Χαρά Αντωνίου για τη μεγάλη τους επιτυχία. Η διάκριση τους, εκτός από προσωπική κατάκτηση αποτελεί και απόδειξη της ποιοτικής εκπαίδευσης που προσφέρει η Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College, που εδώ και 40 χρόνια εκπαιδεύει άτομα για την απόκτηση επαγγελματικών τίτλων σπουδών (ACCA, ICAEW, CAT, CFA) και προσφέρει σεμινάρια για συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη.  

Επιπρόσθετα, άλλοι πέντε φοιτητές κατέκτησαν τα πρώτα παγκύπρια βραβεία και πέτυχαν υψηλές παγκόσμιες κατατάξεις σε 10 μαθήματα του ACCA στην εξεταστική Δεκεμβρίου 2016.

Το Cyprus College συγχαίρει τους φοιτητές του, τους εργοδότες τους και τους καθηγητές μας για τις μεγάλες τους επιτυχίες.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










221