Aδελφοποιήθηκαν οι Ομοσπονδίες Συνδέσμων Γονέων Δημοτικής Λευκωσίας με την Ένωση Γονέων Χανίων


Πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαΐου 2013 στο Δημαρχείο Χανίων σε εγκάρδιο κλίμα  η  τελετή αδελφοποίησης της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων πόλης και επαρχίας Λευκωσίας με την  Ένωση  Γονέων Δήμου Χανίων.

Το πρωτόκολλο της αδελφοποίησης, υπογράφηκε από τους Προέδρους της Ένωσης Γονέων Χανίων κ. Σοφίας Μαλανδράκη και της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοτικών Σχολείων Λευκωσίας κον Χρύσανθο Πιερή, στη παρουσία του Δημάρχου Χανίων κ. Μανώλη Σκουλάκη, της Αντιδημάρχου, κα Χρυσούλα Χατζηδάκη και άλλων επίσημων προσκεκλημένων.

Χαιρετισμούς  στην εκδήλωση απηύθυναν ο Δήμαρχος Χανίων, οι Προέδροι των αδελφοποιημένων Ενώσεων Γονέων, ο Διευθυντής πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ηλίας Ποντικάκη, ο Σχολικός Σύμβουλος 5ης Εκπαιδευτικής περιφέρειας Χανίων κ. Αντώνιος Μυλωνάκης, ο Πρόεδρος της Σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χανίων κ. Νίκος Λαζάκης, και ο Εκπρόσωπος Περιφερειακής ενότητας Χανίων κ. Τάσος Κουρουπάκης.

Τονίστηκε  πως σκοπός της αδελφοποίησης είναι η ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας, αλληλεγγύης, αλληλοϋποστήριξης μεταξύ γονιών και παιδιών, Κυπρίων και Χανιωτών, καθώς και η ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών σε θέματα εκπαίδευσης και πολιτισμού. Δόθηκε παράλληλα το μήνυμα της ενότητας που ο Ελληνισμός οφείλει να έχει, ιδιαίτερα τούτη την χρονική περίοδο, που η οικονομική κρίση μαστίζει την Κύπρο και την Ελλάδα.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










277