ΑΕΙ: Υπό κατάληψη βρίσκονται πανεπιστημιακές σχολές, αναστέλλεται η εξεταστική


Σύμφωνα με την αθηναϊκή εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» υπό κατάληψη βρίσκονται επτά τμήματα του Παντείου Πανεπιστημίου, εννέα τμήματα του Πολυτεχνείου Αθήνας, τρία τμήματα του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Μαθηματικό και Βιολογικό), 18 από τα 21 τμήματα του Πανεπιστημίου Πάτρας, τρία τμήματα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έξι τμήματα του Πολυτεχνείου Κρήτης.
Οι συνελεύσεις συνεχίζονται σε όλα τα ΑΕΙ και ΤΕΙ, οι πρόεδροι των οποίων συνεδριάζουν εντός της ημέρας για να καθορίσουν την στάση τους.
Στο Πανεπιστήμιο Πατρών, φοιτητές της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς διέκοψαν τις εξετάσεις, καλώντας τους συμφοιτητές τους να συμμετάσχουν στη γενική συνέλευση που γινόταν σε αμφιθέατρο του ιδρύματος με αίτημα καταλήψεων. Τελικά, αποφασίστηκε όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στη γενική συνέλευση να ξαναδώσουν εξετάσεις στο τέλος της εξεταστικής περιόδου και όσοι θέλουν να συνεχίσουν τις εξετάσεις τους.
Την ίδια ώρα, τα Πολυτεχνεία Αθήνας και Κρήτης, το Δημοκρίτειο Θράκης, το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ανέστειλαν την εξεταστική τους περίοδο





Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










256