Αγορά Υπηρεσιών από Εκπαιδευτές για τα Απογευματινά και Βραδινά Μαθήματα Τεχνικών Σχολών


Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού διενεργεί διαγωνισμό για την αγορά Υπηρεσιών από Εκπαιδευτές, οι οποίοι θα κληθούν να διδάξουν μαθήματα διαφόρων ειδικοτήτων στα πλαίσια του προγράμματος Απογευματινών και Βραδινών Μαθημάτων στις Τεχνικές  Σχολές της Κύπρου. Ο προϋπολογισμός  δαπάνης του έργου ανέρχεται στις πεντακόσιες ογδόντα δύο χιλιάδες και  εκατόν ευρώ (€582100,00) μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Αντικείμενο του Διαγωνισμού είναι η Αγορά Υπηρεσιών από Εκπαιδευτές για τη Διδασκαλία στο πρόγραμμα «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ» έργο το οποίο δύναται να συγχρηματοδοτηθεί από το ΕΚΤ και την Κυπριακή Δημοκρατία (TE01/13). Οι ειδικότητες ανά Τεχνική Σχολή οι οποίες προσφέρονται στο πρόγραμμα, αναφέρονται στο Παράρτημα Α των εγγράφων του διαγωνισμού.

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού θα αγοράσει υπηρεσίες από τους Εκπαιδευτές με κριτήριο τη σειρά κατάταξής τους σε μητρώα ειδικοτήτων ανά Τεχνική Σχολή στην οποία επιθυμούν να διδάξουν και τα οποία θα καταρτιστούν.

Το ύψος της αντιμισθίας ως και οι όροι για την αγορά υπηρεσιών καθορίζονται στα έγγραφα προκήρυξης του διαγωνισμού.

Οι εκπαιδευτές πρέπει να υποβάλουν την εκδήλωση ενδιαφέροντός τους το αργότερο μέχρι τις 06/09/2013 και ώρα 9:00πμ. Καμιά αίτηση δεν θα γίνεται αποδεκτή μετά τον προαναφερόμενο χρόνο υποβολής εκδηλώσεων ενδιαφέροντος.

Ολόκληρη η ανακοίνωση στο πιο κάτω έγγραφο:




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










202