Αιτήσεις για εισδοχή υποψηφίων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου με βάση εξετάσεις IGCSE,GCE,IB


Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας (ΥΣΦΜ) του Πανεπιστημίου Κύπρου, ανακοινώνει την έναρξη υποβολής αιτήσεων από Κύπριους με διπλή υπηκοότητα, Κύπριους που ανήκουν στις επίσημες θρησκευτικές ομάδες της Δημοκρατίας (Αρμένιοι, Μαρωνίτες, Λατίνοι), επαναπατρισθέντες Κύπριους, Κύπριους μόνιμους κάτοικους εξωτερικού, παιδιά λειτουργών της Εξωτερικής Υπηρεσίας της Κύπρου, Έλληνες της Διασποράς, καθώς και ξένους υπηκόους, για έναρξη φοίτησης στο Πανεπιστήμιο Κύπρου το Σεπτέμβριο 2013, με βάση τις εξετάσεις IGCSE, GCE, International Baccalaureate ή άλλες ισοδύναμες εξετάσεις.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι απόφοιτοι Σχολής Μέσης Εκπαίδευσης αναγνωρισμένης από τις αρμόδιες αρχές της χώρας όπου διαμένουν και να μπορούν να αρχίσουν τη φοίτησή τους το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 (Σεπτέμβριος 2013).

Οι αιτήσεις μαζί με όλα τα απαιτούμενα πιστοποιητικά και άλλα έγγραφα, μπορούν να υποβληθούν στην ΥΣΦΜ από την Τρίτη 2 Απριλίου 2013 μέχρι και την Τρίτη 30 Απριλίου 2013, η ώρα 2.00μμ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν έντυπα αιτήσεων και όλες τις σχετικές πληροφορίες από τα γραφεία της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας (ΥΣΦΜ), Κτίριο Συμβουλίου – Συγκλήτου Αναστάσιος Γ. Λεβέντης (ισόγειο) στην Πανεπιστημιούπολη ή από την ιστοσελίδα της Υπηρεσίας www.ucy.ac.cy/fmweb, επιλέγοντας τον σύνδεσμο «Τελευταία Νέα/Ανακοινώσεις», καθώς και τηλεφωνικώς στα τηλέφωνα 2289 4021 και 2289 4041.
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


150