ΑΚΕΛ για θέμα Δίπλαρου: Να ξεκαθαρίσει πλήρως το ιδιοκτησιακό καθεστώς κτιρίουτου ΤΕΠΑΚ


Το ΑΚΕΛ με ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «θεωρεί σοβαρό το ζήτημα που φαίνεται εκ πρώτης να προκύπτει σε σχέση με την εμπλοκή του βουλευτή του ΔΗΣΥ Ευθύμιου Δίπλαρου σε υπόθεση ενοικίασης κτιρίου προς το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ)».

Συνεχίζοντας αναφέρει:

«Το όλο ζήτημα πρέπει να ερευνηθεί και να ξεκαθαρίσει πλήρως. Η ανακοίνωση του κ. Δίπλαρου και οι ισχυρισμοί που παραθέτει, εντείνουν, παρά να διασκεδάζουν τις ανησυχίες της κοινής γνώμης.

-  Αποτελεί ή όχι μεμπτό σημείο το γεγονός ότι ένας βουλευτής ο οποίος συζητά ή διαπραγματεύεται τη σύναψη μιας συμφωνίας με ένα πανεπιστήμιο, θέλει στη συνέχεια να έχει λόγο για το ποιοι θα απαρτίζουν το Συμβούλιο του εν λόγω Πανεπιστημίου;

-   Ποια ήταν η συνολική εμπλοκή του κ. Δίπλαρου σε αυτή την υπόθεση; Αρκέστηκε, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, στην αποστολή ενός email για το θείο, η είχε μια συνεχόμενη εμπλοκή, που θα μπορούσε, αν μη τι άλλο, να εγείρει πολλά ερωτηματικά;

-   Για να μην υπάρχουν οποιεσδήποτε περαιτέρω σκιές θα πρέπει να ξεκαθαρίσει πλήρως το ιδιοκτησιακό καθεστώς του συγκεκριμένου κτιρίου.

Το ΑΚΕΛ αναμένει τη διερεύνηση και το ξεκαθάρισμα του συγκεκριμένου θέματος».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










204