Ανακοινώθηκε ο κατάλογος των δικαιούχων φοιτητών του ΤΕΠΑΚ για οικονομική ενίσχυση


Το Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου ανακοίνωσε σήμερα τους δικαιούχους για οικονομική ενίσχυση από το Σωματείο για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014. Μετά την προκήρυξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για οικονομική στήριξη υπό τη μορφή υποτροφιών ή οικονομικών βοηθημάτων το περασμένο εξάμηνο, στο Σωματείο είχαν υποβληθεί συνολικά 274 αιτήσεις.

Ακολούθως, το Δ.Σ. του Σωματείου  με απόφαση του στην 12η του συνεδρία στις 19 Δεκεμβρίου 2013,  απένειμε Υποτροφίες σε 156 φοιτητές συνολικής αξίας €99000 ευρώ. Το ποσό αυτό είναι υπερδιπλάσιο σε σχέση με το περσινό, όπου είχαν ενισχυθεί 42 φοιτητές με συνολικό ποσό €42000 ευρώ.

Το Δ.Σ του Σωματείου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά το Συμβούλιο του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου για την παραχώρηση ποσού ύψους €60000 ευρώ με σκοπό την ενίσχυση των δυσπραγούντων φοιτητών. Επιπρόσθετα θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τους πιο κάτω δωρητές  οι οποίοι έχουν παραχωρήσει Επώνυμες Υποτροφίες για στήριξη φοιτητών με σοβαρά κοινωνικό-οικονομικά προβλήματα. Εντός του μηνός Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί επίσημη τελετή απονομής των Υποτροφιών μαζί με τους δωρητές:

Μητροπολίτης Λεμεσού κ.κ. Αθανάσιος: 12 ετήσιες υποτροφίες, ύψους €1.000 έκαστη
FΑNRAISING: 5 υποτροφίες ύψους €1.000 έκαστη
Σωματείο «Φίλοι ΤΕΠΑΚ» 5 ετήσιες υποτροφίες, συνολικού ύψους €4.500
Δρ. Χρίστος Αλωνεύτης: 3 ετήσιες υποτροφίες ύψους €1.000 έκαστη σε φοιτητές του Τμήματος Νοσηλευτικής
Συντεχνία Διοικητικών Υπαλλήλων του ΤΕΠΑΚ (ΣΥΤΕΠΑΚ): 2 ετήσιες υποτροφίες συνολικού ύψους €1.500 Κέντρο Παροχής Κοινωνικών Υπηρεσιών Αντρέας Σοφοκλέους: 1 υποτροφία ύψους €1.000 ευρώ σε φοιτητή/τρια του τμήματος Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου
Επίκ. Καθ. ΤΕΠΑΚ Κωνσταντίνος Μακρής: 1 ετήσια υποτροφία ύψους €1.000  

Ο κατάλογος των δικαιούχων βρίσκεται αναρτημένος στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου στον σύνδεσμο http://www.cut.ac.cy/studies/news/announcement/?contentId=119732. Οι εν λόγω δικαιούχοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν τις επιταγές τους από την Πέμπτη 19 μέχρι την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου καθώς και την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου μεταξύ των ωρών 9 πμ -2 μ.μ από το Γραφείο Κοινωνικής Στήριξης και Ευημερίας του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (Ισόγειο κτηρίου ΥΣΦΜ, Αθηνών και Νικολάου Ξιούτα γωνία).
Για περισσότερες πληροφορίες αποτείνεστε στο Γραφείο Κοινωνικής Στήριξης και  Ευημερίας Φοιτητών στο τηλέφωνο 2500 2628.

 

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










142