Ανοίγουν δέκα νέες θέσεις γι’ αδιόριστους στη Μέση, λόγω επιμόρφωσης


Η κ. Μιχαηλίδου διευκρίνισε στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα www.paideia-news.com ότι η πλήρωση των θέσεων θα γίνεται σταδιακά μέχρι το 2015 που τελειώνει το Πρόγραμμα και με βάση τις ανάγκες του. Γι’ αυτές τις θέσεις, θα μετακινηθούν αποσπασμένοι από το υπουργείο Παιδείας ή εκπαιδευτικοί από τα σχολεία. Και στις δύο περιπτώσεις θα προσληφθούν στη θέση τους άλλοι, με βάση τη σειρά τους στον κατάλογο διοριστέων.

Αναφερόμενος στο ίδιο θέμα, ο υπουργός Παιδείας είπε ότι: «Για την υλοποίηση του προγράμματος απαιτείται στελέχωση από αριθμό εκπαιδευτικών οι οποίοι πιθανότατα θα αποσπαστούν για να στηρίξουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Αυτό συνεπάγεται ότι κάποιοι άλλοι εκπαιδευτικοί αδιόριστοι θα έλθουν να καλύψουν αυτές τις θέσεις».

Καταλήγοντας ο κ. Δημοσθένους ανέφερε: «Το έργο θα ολοκληρωθεί το Σεπτέμβριο του 2015. Θα υπάρχει συνεχής επιμόρφωση για τα επόμενα χρόνια, κάτι που θα γίνεται κατά 85 % με επιχορήγηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θεωρούμε πολύ σημαντικό αυτό που έχει επιτύχει το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο. Η ανάγκη για επιμόρφωση είναι απαίτηση των ίδιων των εκπαιδευτικών»




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










217