Από σήμερα Τρίτη αιτήσεις για φοιτητικό πακέτο από τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας


Μετά από απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού (ΥΠΠ), το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας προκηρύσσει από τις 24 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 13 Μαρτίου 2015 διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το κρατικό φοιτητικό πακέτο, με βάση κοινωνικοοικονομικά κριτήρια.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν μόνο οι ευρωπαίοι, προπτυχιακοί φοιτητές (Bachelor) του Πανεπιστημίου του ακαδημαϊκού έτους 2014-2015, των οποίων το κατά κεφαλήν ετήσιο εισόδημα της οικογένειάς τους για το έτος 2013 ΔΕΝ ξεπερνά τις €12,000. Για την παραχώρηση των επιδομάτων, καθορίζεται ως μέγιστο όριο ακαδημαϊκών ετών η κανονική διάρκεια σπουδών (4 έτη) συν ένα ακαδημαϊκό έτος παράταση.  Είναι δυνατόν να παραταθεί μέχρι και δύο έτη, εάν υπάρχουν σοβαροί λόγοι υγείας.

Βοηθήματα Οικονομικής Στήριξης

• Στέγαση
• Σίτιση
• Αγορά πανεπιστημιακών βιβλίων
• Αγορά ή αναβάθμιση Η/Υ (μόνο για πρωτοετείς φοιτητές)

Περισσότερες λεπτομέρειες παρέχονται στο «Έντυπο αίτησης».

Έντυπα αιτήσεων

“Έντυπα αιτήσεων” διατίθενται στον Χώρο Υποδοχής του Millennium Building, στον Χώρο Υποδοχής του Europa Building, στον Χώρο Υποδοχής του κεντρικού κτιρίου του Πανεπιστημίου, στο Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας (Students Affairs), καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα το Πανεπιστημίου Λευκωσίας (http://www.unic.ac.cy) και το Student Intranet.

Υποβολής αίτησης

Οι αιτήσεις, αφού συμπληρωθούν και επισυναφθούν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά, πρέπει να παραδοθούν στον Χώρο Υποδοχής του MillenniumBuilding από Δευτέρα - Παρασκευή μεταξύ 9:00-12:30 και 14:30-17:00, το αργότερο μέχρι τις 13 Μαρτίου 2015.

Παρακαλώ σημειώστε ότι με βάση οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, εκπρόθεσμες αιτήσεις ή αιτήσεις με ελλιπή πιστοποιητικά ΔΕΝ θα γίνονται δεχτές.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:  22841684 / 22841706.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΕΔΩ

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










154