Από τη Δευτέρα, οι μαζικές αιτήσεις για παραχώρηση της φοιτητικής χορηγίας


Από την ερχόμενη Δευτέρα, θα αρχίσει η μαζική κατάθεση αιτήσεων για παραχώρηση της φοιτητικής χορηγίας από την Υπηρεσία Χορηγιών του Υπουργείου Οικονομικών, η ο οποία εξέδωσε τη σχετική ανακοίνωση από τις 5 Φεβρουαρίου.   

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου

 Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Κύπρου ανακοίνωσε χθες Παρασκευή ότι οι βεβαιώσεις φοίτησης (προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου) για το τρέχον ακαδημαϊκό εξάμηνο έχουν ήδη αποσταλεί ταχυδρομικώς στις διευθύνσεις των φοιτητών. Οι βεβαιώσεις αυτές τονίζεται, είναι απαραίτητες για την αίτηση, μεταξύ άλλων, και της φοιτητικής χορηγίας από την Υπηρεσία Χορηγιών και Επιδομάτων του Υπουργείου Οικονομικών. Επισημαίνεται ότι η υποβολή αιτήσεων για τη συγκεκριμένη χορηγία λήγει στις 31 Αυγούστου 2013.

 Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Εξάλλου, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει ότι οι φοιτητές θα μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στην Υπηρεσία Χορηγιών και Επιδομάτων/ Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη και στο Υπουργείο Οικονομικών μετά την 18η Φεβρουαρίου 2013 (ερχόμενη Δευτέρα) . Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι φοιτητές για να μπορούν να πάρουν τα αναγκαία πιστοποιητικά, θα πρέπει να έχουν εξοφλημένες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις στο Πανεπιστήμιο για το Fall Semester (Χειμερινό Τετράμηνο) 2012 καθώς επίσης και την προκαταβολή (1η δόση) των διδάκτρων για το Spring Semester (Εαρινό Τετράμηνο) 2013 μέχρι την πιο πάνω ημερομηνία. Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να παραγγέλνουν και εντός 3 εργάσιμων ημερών να προμηθεύονται τα πρωτότυπα πιστοποιητικά εγγραφής από το Student Relationship Center (Συμβουλευτικό Κέντρο). Τα έντυπα αίτησης για την Κρατική Φοιτητική Χορηγία διατίθενται στα γραφεία της Υπηρεσίας Χορηγιών και Επιδομάτων, στο Γραφείο Εξυπηρέτησης στο Υπουργείο Οικονοµικών και στα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη στη Λευκωσία, Λεµεσό, Αµµόχωστο, Λάρνακα, Πάφο, Πόλη Χρυσοχούς και Πελένδρι. Επίσης, τα έντυπα αίτησης θα είναι καταχωρηµένα και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονοµικών http://www.mof.gov.cy.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










172