Άρχισαν οι εγγραφές στα Επιμορφωτικά Κέντρα του Υπουργείου Παιδείας. Τα προγράμματα κατά επαρχία


Οι εγγραφές στα Επιμορφωτικά Κέντρα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού άρχισαν από χθες 7 Σεπτεμβρίου και θα συνεχιστούν μέχρι και τις 27 Σεπτεμβρίου 2015. Τα μαθήματα αναμένεται να αρχίσουν γύρω στα μέσα Οκτωβρίου 2015. Παρακαλείται το κοινό, όπως ενημερωθεί από την ιστοσελίδα www.moec.gov.cy/epimorfotika. Oι δηλώσεις εγγραφής στα διάφορα προσφερόμενα θέματα θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά στην πιο πάνω ιστοσελίδα. Το βιβλιαράκι με το θεματολόγιο και το ωρολόγιο πρόγραμμα των Επιμορφωτικών Κέντρων, για τη σχολική χρονιά 2015-16, δεν θα κυκλοφορήσει σε έντυπη μορφή. Το πρόγραμμα για τη σχολική χρονιά 2015-2016, όπως και όλες οι σχετικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες μόνο σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα των Επιμορφωτικών Κέντρων. www.moec.gov.cy/epimorfotika

Όπως είναι γνωστό, τα Επιμορφωτικά Κέντρα αποτελούν σήμερα το μεγαλύτερο πρόγραμμα Επιμόρφωσης Ενηλίκων και απευθύνονται σε όλους τους κατοίκους της Κύπρου, ηλικίας 15 ετών και άνω. Λόγω της ποιότητας της εργασίας, της ποικιλίας των θεμάτων και των χαμηλών διδάκτρων, το πρόγραμμα αγκαλιάστηκε με θέρμη από το πλατύ κοινό της Κύπρου. Πάνω από 25000 άτομα ετησίως συμμετέχουν στα προγράμματα των Επιμορφωτικών Κέντρων.

Τα μαθήματα προσφέρονται σε 24 συναντήσεις τον χρόνο, μια συνάντηση τη βδομάδα, διάρκειας 90 λεπτών. Κάθε άτομο μπορεί να παρακολουθήσει όσα θέματα επιθυμεί συμπληρώνοντας ξεχωριστή δήλωση για κάθε θέμα. Επιμορφωτικά Κέντρα λειτουργούν, τόσο στις πόλεις όσο και στην ύπαιθρο, κατά τις πρωινές, απογευματινές και βραδινές ώρες, σε κτήρια των σχολείων ή σε εξαιρετικές περιπτώσεις σε άλλους κατάλληλους χώρους.

Τα δίδακτρα καθορίζονται στα €55 στην πόλη και €45 στην ύπαιθρο, για όλα τα θέματα, εξαιρουμένων των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών που είναι €65, για όλη τη σχολική χρονιά. Σε κοινότητες με πληθυσμό κάτω των 500 κατοίκων τα δίδακτρα καθορίζονται στο ήμισυ.

Πρόγραμμα Επιμορφωτικών Κέντρων Λευκωσίας        

Πρόγραμμα Επιμορφωτικών Κέντρων Λεμεσού   

Πρόγραμμα Επιμορφωτικών Κέντρων Λάρνακας

Πρόγραμμα Επιμορφωτικών Κέντρων Αμμοχώστου    

Πρόγραμμα Επιμορφωτικών Κέντρων Πάφου

Ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής

Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter


68