Βράβευση της πρώτης σε επίδοση απόφοιτου του Προγράμματος Μάστερ του ΜΙΔ, Σοφίας Χριστοδούλου


Ο κ. Σάκης Θεοδοσίου, Εμπορικός Διευθυντής της Green Dot Κύπρου βράβευσε την Σοφία Χριστοδούλου, πρώτη σε επίδοση απόφοιτο του Προγράμματος Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Δημόσια Διοίκηση 2013-2014 του Μεσογειακού Ινστιτούτου Διεύθυνσης (ΜΙΔ).

Το ΜΙΔ υπενθυμίζει τους ενδιαφερόμενους ότι η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αίτησης για το ελληνόφωνο Πρόγραμμα Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Δημόσια Διοίκηση 2016-2017 (βραδινής φοίτησης)είναι η Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016.

Το Πρόγραμμα προσφέρει τη δυνατότητα ειδίκευσης είτε στη Διοίκηση Επιχειρήσεων είτε στη Δημόσια Διοίκηση. Τα δίδακτρα του Προγράμματος είναι €3.426 και καταβάλλονται σε δόσεις ανά ενότητα. Επισημαίνεται ότι υπάρχει δυνατότητα για φοιτητική χορηγία (βάσει εισοδηματικών κριτηρίων) με μέγιστο ποσό €3.420.

Στο Πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν πτυχιούχοι οποιουδήποτε κλάδου που απασχολούνται στον ιδιωτικό και στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα. Στο Πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν επίσης και άνεργοι πτυχιούχοι που έχουν απολέσει την εργασία τους λόγω των υφιστάμενων οικονομικών συνθηκών.

Για αίτηση συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΜΙΔ: www.mim.ac.cy ενώ για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορούν να απευθύνονται στον Προϊστάμενο του ΜΙΔ κ. Άκη Νικολαΐδη (22806117, [email protected]) ή στη Λειτουργό του ΜΙΔ κ. Σοφία Ευριπίδου (22806166, [email protected])

Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter


65