Βραβευθέντες στον 20ο Παγκύπριο Μαθητικό Διαγωνισμό του Δήμου Κερύνειας


Τα αποτελέσματα του 20ου Παγκύπριου Μαθητικού Διαγωνισμού για τη σχολική χρονιά 2016-2017, που διοργάνωσε, ανακοινώνει, ο Δήμος Κερύνειας, σύμφωνα με τα οποία πρώτο βραβείο απονέμεται στην Παναγιώτα Μανώλη της Ιδιωτική Σχολή Φόρουμ.

 Δεύτερο βραβείο απονέμεται στην Στυλιάνα Καρόνια από το Παγκύπριο Λύκειο Λάρνακας και τρίτο βραβείο στην Ελένη Μακρίδη από το Λύκειο Παραλιμνίου.
‘Έπαινοι απονέμονται στους, Όλγα Νικολάου από την Ιδιωτική σχολή Φόρουμ, Μαρία Χαραλάμπους από το Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμιας, Αναστασία Αλκιβιάδου από το Λύκειο Κύκκου Πάφου, Στυλιανή Ιακώβου του Νικόλα από το Λύκειο Κοκκινοχωρίων και Ιωάννα Ορφανίδου από το Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμιας.
Για το έργα του στην ζωγραφική Α΄ Βραβείο απονέμεται στον Χατζηκωνσταντή Αδάμο από το Γυμνάσιο Παραλιμνίου με εκπαιδευτικό την Χριστίνα ΜελIφρονίδου. 
Β ‘ Βραβείο απέσπασε η Πετουχόβα Αλεξάνδρα από τη Σχολή Τέρρα Σάντα με εκπαιδευτικό την Έλενα Χρυσάνθου και Γ ΄ Βραβείο απονέμεται στους μαθητές Χριστοφόρου Αρίστη και Νεοκλέους Νιουέν, οι οποίοι συνεργάστηκαν μεταξύ τους, με εκπαιδευτικό την Σοφία Κακουλλή και σχολείο το Γυμνάσιο Αγίου Δομετίου.
Έπαινος απονέμεται στον Γρηγορίου Γεώργιο από το σχολείο Τέρρα Σάντα με εκπαιδευτικό την Έλενα Χρυσάνθου.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










182