Cyprus College: TQUK Level 6 Diploma in Accounting and Finance από τη Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών


Η Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College Λευκωσίας και Λεμεσού σε συνεργασία με το Training Qualifications UK (TQUK), προσφέρει την ευκαιρία σε απόφοιτους πανεπιστημίου ή σε άτομα που κατέχουν εργασιακή εμπειρία να αποκτήσουν τα εφόδια για το επαγγελματικό τους ταξίδι στον επιχειρηματικό και χρηματοοικονομικό τομέα μέσω του Level 6 Diploma in Accounting and Finance του TQUK.

Με την ολοκλήρωση 9 υποχρεωτικών μαθημάτων, θα απονέμεται στους απόφοιτους το Level 6 Diploma in Accounting and Finance του TQUK. Το Δίπλωμα αυτό πιστοποιεί ότι ο κάτοχος είναι ειδικός σε μια σειρά λογιστικών και χρηματοοικονομικών θεμάτων. Επιπλέον, οι κάτοχοί του μπορούν να διεκδικήσουν 9 εξαιρέσεις από τα μαθήματα του ACCA (F1-F9) έχοντας έτσι την ευκαιρία να συνεχίσουν τις σπουδές τους και να αποκτήσουν τον επαγγελματικό τίτλο του ACCA.

Το Δίπλωμα αξιολογείται με εξετάσεις σε 9 υποχρεωτικά μαθήματα, τα οποία διδάσκονται στη Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών (SPS) του Cyprus College. Κάτοχοι πανεπιστημιακών τίτλων σε συναφή σπουδές, ενδεχομένως να μπορούν να διεκδικήσουν απαλλαγές από ορισμένα μαθήματα του Level 6 Diploma in Accounting and Finance του TQUK.

Το TQUK είναι ένας οργανισμός αναγνωρισμένος από το Office of Qualifications and Examination (Ofqual) στην Αγγλία και Ουαλία. Η Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College είναι εγγεγραμμένη και εγκεκριμένη από το TQUK για να προσφέρει το εν λόγω Δίπλωμα .

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να δοθούν από τη Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22713230 / 25867500




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










316