Δεκτοί χωρίς εξετάσεις στο Παν. Κύπρου διακριθέντες σε διεθνείς Ολυμπιάδες-Αθλητισμό για το 2013-14


Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας (ΥΣΦΜ) του Πανεπιστημίου Κύπρου, ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις από διακριθέντες στις Διεθνείς Ολυμπιάδες (π.χ. Μαθηματικών, Φυσικής, Χημείας, Βιολογίας κλπ), οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει 1η, 2η, 3η θέση, χωρίς εξετάσεις και μόνο με Απολυτήριο Λυκείου, ανεξαρτήτως της γενικής βαθμολογίας τους, για εισδοχή σε Τμήμα του Πανεπιστημίου Κύπρου με αντίστοιχο ή συναφές αντικείμενο, για έναρξη φοίτησης το Ακαδημαϊκό Έτος 2013-2014.

Υπενθυμίζουμε επίσης το κοινό ότι, το Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται ήδη αιτήσεις από τις πιο κάτω κατηγορίες κορυφαίων αθλητών για εισδοχή στο Πανεπιστήμιο χωρίς εξετάσεις:

(α) Κορυφαίοι αθλητές που σημειώνουν τουλάχιστον μια από τις ακόλουθες εξαιρετικές αγωνιστικές διακρίσεις, μπορούν να εισαχθούν στο Πανεπιστήμιο Κύπρου χωρίς εξετάσεις και μόνο με Απολυτήριο Λυκείου, ανεξαρτήτως της γενικής βαθμολογίας τους:

-        Κατάκτηση 1ης - 3ης νίκης σε θερινούς ή χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

-        Κατάκτηση 1ης - 3ης νίκης σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα ανδρών - γυναικών, εφήβων - νεανίδων, παίδων – κορασίδων

-        Κατάκτηση 1ης - 3ης νίκης σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα ανδρών - γυναικών, εφήβων - νεανίδων, παίδων – κορασίδων

-        Κατάκτηση 1ης - 3ης νίκης σε θερινούς ή/και χειμερινούς Παραολυμπιακούς αγώνες ή Παγκόσμια Πρωταθλήματα

-        Κατάρριψη ή ισοφάριση παγκόσμιας ή πανευρωπαϊκής επίδοσης ανδρών - γυναικών, εφήβων - νεανίδων

(β) Αθλητές που σημειώνουν τουλάχιστον μια από τις ακόλουθες εξαιρετικές αγωνιστικές διακρίσεις, μπορούν να εισαχθούν στο Πανεπιστήμιο Κύπρου χωρίς εξετάσεις και μόνο με Απολυτήριο Λυκείου με γενική βαθμολογία τουλάχιστον 17:

-     Κατάκτηση 4ης - 8ης νίκης σε θερινούς ή χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

-     Κατάκτηση 4ης - 8ης νίκης σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα ανδρών - γυναικών, εφήβων - νεανίδων, παίδων – κορασίδων

-     Κατάκτηση 4ης - 8ης νίκης σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα ανδρών - γυναικών, εφήβων - νεανίδων, παίδων – κορασίδων

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν επιστολή ενδιαφέροντος, επισυνάπτοντας το Απολυτήριο Λυκείου τους και τα πιστοποιητικά επιτυχίας τους στις Διεθνείς Ολυμπιάδες ή/και τον αθλητισμό, στην Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας,  στη διεύθυνση Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας, Κτίριο Συμβουλίου –Συγκλήτου Αναστάσιος Γ. Λεβέντης (ισόγειο), Πανεπιστήμιο Κύπρου (Πανεπιστημιούπολη), Τ.Θ. 20537, Τ.Κ. 1678, Λευκωσία, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς με το Γραφείο Εξυπηρέτησης της Υπηρεσίας μας στο τηλέφωνο 22894021 ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση fm@ucy.ac.cy. Επίσης, για θέματα αθλητισμού, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Συμβούλιο Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Κύπρου στο τηλέφωνο 22894182 ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση sports@ucy.ac.cy.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










164