Δεύτερα γενέθλια για το Paideia-News που μεγαλώνει με τη δική σας αγάπη


Στις 19 Ιουνίου 2011 άρχισε να κτυπά η καρδιά του Paideia-News.com. Στις 20 Ιουνίου συνδέθηκε με το   Facebook. Επιλέξαμε τη σημερινή μέρα να κάνουμε τη καθιερωμένη αναφορά γενεθλίων επιστρέφοντας την αγάπη μας στους 2019 φίλους μας στο Facebook.

Το  Paideia-News.com μετά από δύο χρόνια κόπων και μόχθων έχει καθιερωθεί πλέον, ως ο μοναδική και μεγαλύτερη πύλη ενημέρωσης σε θέματα παιδείας στην Κύπρο. Δεκάδες χιλιάδες φοιτητές εκπαιδευτικοί, ακαδημαϊκοί, μαθητές και γονείς εμπιστεύονται την ενημέρωσή τους για θέματα παιδείας στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα. 

Ξεκινήσαμε πριν από δύο χρόνια έχοντας δύο πολύ σημαντικά στοιχεία. Την 25ετή δημοσιογραφική εμπειρία σε θέματα παιδείας, αλλά κυρίως την αγάπη  μας για την εκπαίδευση. Μείναμε μακριά από κομματικές διαμάχες δίνοντας ωστόσο βήμα για υγιή διάλογο με αρθρογραφία. Δυσαρεστήσαμε αρκετούς επειδή θέσαμε φραγμούς,  που κάποιοι αποκάλεσαν λογοκρισία, με στόχο να αποφύγουμε τις ύβρεις και τους μηδενισμούς.  Σύραμε τις γραμμές μας και καθορίσαμε από που ξεκινά και που τελειώνει η δημοκρατία χωρίς να διεκδικούμε το αλάθητο. Σήμερα όλοι οι οργανωμένοι εκπαιδευτικοί φορείς συνεργάζονται με το Paideia-News.com. 

Τα μεγαλύτερα δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της Κύπρου προβάλλονται μέσω της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας. Το δικό μας βήμα προσφέρει τη επιδιωκόμενη  στοχευμένη-αποτελεσματική  διαφήμιση και προβολή, αφού όλοι εμπλεκόμενοι με την παιδεία ενημερώνονται σήμερα μέσω διαδικτύου αναζητώντας την έγκαιρη, αλλά και έγκυρη πληροφόρηση.

Υπόσχεση μας στις δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες μας παραμένει αυτή που δώσαμε στην αρχή. Να προσφέρουμε έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τη συντακτική ομάδα του  Paideia-News.com. 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










226