Διαγωνισμός Πληροφορικής για τους Μαθητές Γυμνασίου


O Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής (Cyprus Computer Society – CCS) σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Καθηγητών Πληροφορικής (ΣΥ.ΚΑ.Π.) διοργανώνει τον 9ο Παγκύπριο Διαγωνισμό Πληροφορικής BEBRAS για Μαθητές Γυμνασίου.

Ο διαγωνισμός για τους μαθητές γυμνασίου που πραγματοποιείται στη βάση του Διεθνούς Διαγωνισμού BEBRAS, με στόχο την ανάπτυξη αναλυτικής, κριτικής & αλγοριθμικής σκέψης από νεαρή ηλικία.

Ο 1ος γύρος θα διεξαχθεί διαδικτυακά από 2 μέχρι 9 Μαρτίου 2019 και οι ενδιαφερόμενοι μαθητές πρέπει να κάνουν την εγγραφή τους στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού www.bebras.org.cy το αργότερο μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου 2019.

Το CCS ως ο κατεξοχήν φορέας για την προώθηση του τομέα των Τεχνολογιών, Πληροφοριών και Επικοινωνιών (ΤΠΕ – ICT)  αναλαμβάνει, στηρίζει και συμμετέχει σε δραστηριότητες, εκδηλώσεις, επιτροπές και διαγωνισμούς που πραγματοποιούνται προς όφελος των επαγγελματιών, εκπαιδευτικών, φοιτητών, μαθητών, και φίλων της πληροφορικής στην Κύπρο. Ειδικότερα όσο αφορά στα παιδιά και τους νέους, το CCS σε συνεργασία με εμπλεκόμενους φορείς αναλαμβάνει τη διοργάνωση Παγκύπριων διαγωνισμών στους τομείς της πληροφορικής, του προγραμματισμού της ρομποτικής και της κυβερνασφάλειας. Οι νικητές των Παγκύπριων διαγωνισμών,  εκπροσωπούν την Κύπρο σε αντίστοιχους Διεθνείς διαγωνισμούς και δεν είναι λίγες οι φορές που επιστρέφουν με μετάλλια και διακρίσεις. Για πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα του Συνδέσμου www.ccs.org.cy  




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










399