Διάλεξη στο KES College: Αποτελεσματική Επικοινωνία των Ιατρικών Επισκεπτών στο εργασιακό περιβάλλον


Στα πλαίσια της όσο το δυνατό καλύτερης προετοιμασίας των φοιτητών των Αξιολογημένων Προγραμμάτων Σπουδών, Ιατρικών Επισκεπτών (2ετής και 3ετής φοίτηση)του KES College, να αντιμετωπίσουν επιτυχώς, το περιβάλλον εργασίας, δόθηκε πρόσφατα διάλεξη από την κυρία  Μαρία Ζαχαράκη Group Trainer της εταιρείας M.S.Jacovides&Co. Ltd. Η διάλεξη δόθηκε στα πλαίσια του μαθήματος Δημοσίων Σχέσεων και στην παρουσία του καθηγητή που διδάσκει το συγκεκριμένο μάθημα κ.Μιχάλη Κουμή, που είχε ρόλο συντονιστή.

Η διοργάνωση διαλέξεων από ειδικούς στο χώρο του επαγγέλματος αποτελεί μέρος της στρατηγικής του KESCollegeκαι στοχεύει στην ομαλή μετάβαση των φοιτητών από το κολλεγιακό, στο εργασιακό περιβάλλον, εμπλουτίζοντας τις θεωρητικές γνώσεις που απέκτησαν με πρακτικά παραδείγματα και προετοιμάζοντάς τους για μια επιτυχή μελλοντική σταδιοδρομία.

Σημειώνεται σκόπιμο να αναφερθεί ότι, το KESCollegeέχει δημιουργήσει Νέα Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας που θα βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία τις αμέσως επόμενες μέρες, με στόχο να βρίσκεται όσο το δυνατό πιο κοντά στους φοιτητές και στους αποφοίτους του, διευκολύνοντάς τους στην επαγγελματική τους αποκατάσταση και την επιτυχή τους σταδιοδρομία.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










172