Διάλεξη του Yuval Ekstein στο Πανεπιστήμιο Frederick


Οι Σχολές Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, Επιστημών της Αγωγής και Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Frederick, διοργανώνουν τη διάλεξη του YuvalEkstein, Γενικού Διευθυντή του Οργανισμού ΒΕΙΤ ΕΚSΤΕΙΝ του  Ισραήλ, με θέμα :

Development of services for people with special needs-The Israeli Perspective

την Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013, ώρα 16:00, στο Πανεπιστήμιο Frederick στη Λευκωσία, Αίθουσα Τελετών «Τάσσος Παπαδόπουλος», Νέο Κτίριο, 1ος Όροφος.

Η διάλεξη θα δοθεί στην αγγλική γλώσσα.

O YuvalEkstein είναι ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Οργανισμού ΒΕΙΤ ΕΚSΤΕΙΝ του Ισραήλ από το 1987 και ο Γενικός Διευθυντής του οργανισμού αυτού. Κατέχει πολύχρονη πείρα αναφορικά με την ανάπτυξη και τη λειτουργία διαφόρων προγραμμάτων για άτομα με ειδικές ανάγκες και είναι κάτοχος διπλώματος ΜΑ στην Eκπαίδευση.

Ο Οργανισμός ΒΕΙΤ ΕΚSΤΕΙΝ απαριθμεί τριάντα διαφορετικά κέντρα σε περιοχές του Ισραήλ και εργοδοτεί πέραν των 2000 ατόμων. Ο Οργανισμός ασχολείται εκτός των άλλων και με την επαγγελματική αποκατάσταση και εξεύρεση εργασίας ευάλωτων ομάδων (ατόμων με ειδικές ανάγκες) με πραγματικά πρωτοποριακές μεθόδους.

H φιλοσοφία που διέπει την όλη δραστηριότητα του ΒΕΙΤ ΕΚSΤΕΙΝ, είναι ότι κάθε άτομο έχει τις δικές του επιθυμίες, κλίσεις και ικανότητες και ο καλύτερος τρόπος για να στηρίξει κανείς τα άτομα με ειδικές ανάγκες είναι να τους δώσει την ευκαιρία να ενταχθούν στην οικογένεια και στην κοινωνία παρέχοντάς τους τη μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια αλλά και την ποιότητα ζωής που επιθυμούν. Για το κάθε άτομο ξεχωριστά, διαμορφώνεται ένα προσωπικό σχέδιο στήριξης ανάλογα με τις ανάγκες και ικανότητές του.  

Περισσότερες πληροφορίες για τον οργανισμό ΒΕΙΤ ΕΚSΤΕΙΝ στην ιστοσελίδα: http://www.b-e.org.il/




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










174