Ε. Δίπλαρος: Το όραμα και ο στόχος του υπουργού Παιδείας, μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους


   «Το όραμα και ο στόχος του Υπουργού Παιδείας, μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους,  γι αυτό και θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις  τις  προσπάθειες για υλοποίηση του».

Αυτό ανέφερε ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Ευθύμιος Δίπλαρος μιλώντας από το βήμα της Ολομέλειας Βουλής στη διάρκεια της συζήτησης των προϋπολογισμών του 2016. Συνεχίζοντας  επισήμανε και τα εξής:

«Η αλλαγή στο σύστημα των διορισμών των εκπαιδευτικών αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της βούλησης αυτής της Κυβέρνησης για ουσιαστική αναβάθμιση του εκπαιδευτικού μας συστήματος.  Η στοχευμένη παροχή της φοιτητικής χορηγίας προκειμένου να εξυπηρετεί τους έχοντες άμεση οικονομική στήριξη δηλώνει την αποφασιστικότητα του κράτους να παρέχει στους νέους την ασφάλεια για υλοποίηση των στόχων τους.

Η οικονομική κρίση θα πρέπει να αποτελέσει για μας την ευκαιρία για αυτοκριτική και διόρθωση λαθών δεκαετιών τώρα. Και αυτό θα το επιτύχουμε όχι μόνο μέσα από την οικονομική σταθερότητα αλλά ενισχύοντας και εκσυγχρονίζοντας την Παιδεία μας,  το θεμέλιο λίθο κάθε ευνομούμενης πολιτείας».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










165