ΕΕΥ: Αιτήσεις για θέσεις Βοηθού Διευθυντή Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης


Σύμφωνα με τη σημερινή (6/12/2013)  έκδοση  της Επίσημης Εφημερίδας:  Στο πλαίσιο επανεξέτασης της πλήρωσης έξι (6) θέσεων Βοηθού Διευθυντή Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης (Δημοτική Εκπαίδευση) (θέση προαγωγής), ύστερα από ακύρωση από το Ανώτατο Δικαστήριο της απόφασης της Επιτροπής Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας για προαγωγή των ενδιαφερόμενων μερών στην Προσφυγή αρ. 558/2009, γίνονται δεκτές αιτήσεις από εκπαιδευτικούς λειτουργούς για την πλήρωση έξι (6) θέσεων Βοηθού Διευθυντή Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης (Δημοτική Εκπαίδευση), με ουσιώδη χρόνο συνδρομής των απαιτούμενων προσόντων την 3.4.2009. Η μισθοδοτική κλίμακα της θέσης είναι Α11(ΙΙ): €29684, 30885, 32086, 33287, 34488, 35689, 36890, 38091, 39292, 40493, 41694. Στο μισθό αυτό προστίθενται οι οποιεσδήποτε γενικές αυξήσεις που εγκρίνονται με νομοθεσία. Επιπλέον, καταβάλλεται τιμαριθμικό επίδομα, σύμφωνα με το ποσοστό που εγκρίνεται από την Κυβέρνηση από καιρό σε καιρό.

Σύμφωνα με το ισχύον Σχέδιο Υπηρεσίας της θέσης, τα καθήκοντα και οι ευθύνες, καθώς και τα απαιτούμενα προσόντα έχουν ως εξής:

2. Καθήκοντα και Ευθύνες

(1) Αναλαμβάνει διδακτικά καθήκοντα στο πλαίσιο του ωρολογίου και αναλυτικού προγράμματος του σχολείου.

(2) Βοηθά το Διευθυντή στην ομαλή και αποδοτική λειτουργία του σχολείου τόσο στο διοικητικό όσο και στον εκπαιδευτικό τομέα. Σε περίπτωση τοποθέτησης σε διθέσιο σχολείο, αναλαμβάνει την ευθύνη λειτουργίας του σχολείου.

(3) Έχει ευθύνη για τους τομείς δραστηριοτήτων του σχολείου που του αναθέτει ο Διευθυντής.

(4) Συμμετέχει ενεργά σε όλες τις εργασίες, εκδηλώσεις και δραστηριότητες του σχολείου.

(5) Εκτελεί οποιαδήποτε άλλα καθήκοντα του ανατεθούν, για το συμφέρον των μαθητών, του σχολείου και της εκπαίδευσης γενικά.

Σημειώσεις:

(1) Τα καθήκοντα και οι ευθύνες του Βοηθού Διευθυντή καθορίζονται πιο αναλυτικά στους ισχύοντες Κανονισμούς Λειτουργίας των Δημόσιων Σχολείων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης.

(2) Για τους σκοπούς του παρόντος Σχεδίου Υπηρεσίας, «σχολείο» σημαίνει δημοτικό ή ειδικό σχολείο ή νηπιαγωγείο, ανάλογα με την περίπτωση.

3. Απαιτούμενα Προσόντα

(1) Πανεπιστημιακό δίπλωμα ή τίτλος ή ισότιμο προσόν που να δίνει στον υποψήφιο δικαίωμα διορισμού σε θέση Δασκάλου στις Κλίμακες Α8, Α10 και Α11.

(2) Αναγνωρισμένη εκπαιδευτική υπηρεσία δεκατριών (13) τουλάχιστον ετών, από τα οποία τα πέντε (5) σε δημόσιο σχολείο Δημοτικής Εκπαίδευσης.

Σημειώσεις:

(1) O τομέας της εκπαίδευσης καθορίζεται κατά την υποβολή πρότασης για πλήρωση της θέσης, ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας.

(2) Ο Βοηθός Διευθυντής έχει υποχρέωση να παρακολουθήσει ειδικό ενδοϋπηρεσιακό πρόγραμμα, σχετικό με την οργάνωση και διοίκηση σχολείων.

4. Αιτήσεις από ενδιαφερομένους πρέπει να υποβληθούν στην Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας μόνο σε ηλεκτρονική μορφή, με τη συμπλήρωση του εντύπου ΕΕΥ 14 - Αίτηση για Προαγωγή, στην ιστοσελίδα της Επιτροπής, στη διεύθυνση www.eey.gov.cy. Η περίοδος υποβολής αιτήσεων είναι από 29 Νοεμβρίου μέχρι 20 Δεκεμβρίου 2013.

5. Άτομα που είχαν υποβάλει αίτηση στην υπό εξέταση διαδικασία πλήρωσης των πιο πάνω θέσεων, η οποία υπήρξε αντικείμενο προσφυγής με αρ. 558/2009, δεν απαιτείται να υποβάλουν εκ νέου αίτηση και θα θεωρηθούν κανονικά υποψήφιοι για την υπό πλήρωση θέση, μαζί με οποιουσδήποτε νέους υποψήφιους που θα υποβάλουν αίτηση με βάση την παρούσα δημοσίευση.

(Αρ.Φακ. 15.21.003.004.002.001).




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










200