Εκδηλώσεις Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοτικών Σχολείων Λεμεσού


Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Πόλης και Επαρχίας Λεμεσού, στα πλαίσια της κοινωνικής της δράσης, πραγματοποίησε  τις εξής εκδηλώσεις.

Οι εκδηλώσεις περιελάμβαναν:

1) Τελετή προς τιμή εκπαιδευτικών που αφυπηρέτησαν: στις 30 Ιανουαρίου στη Μητρόπολη Λεμεσού για να τιμηθούν οι εκπαιδευτικοί που αφυπηρέτησαν, αλλά και για να τιμηθεί η Ημέρα των Γραμμάτων και των Τριών Ιεραρχών.

2) Αιμοδοσία: σε συνεργασία με την ΠΟΕΔ Λεμεσού, το Σύνδεσμο Γονέων του ΚΒ’ Δημοτικού Σχολείου και την Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου Χαβούζας στις 09 Φεβρουαρίου στην αίθουσα κατηχητικών εκδηλώσεων στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Χαβούζας.

3) Θεατρικές παραστάσεις: στο Ριάλτο Λεμεσού με το έργο του Ευγένιου Τριβιζά «Γουρουνάκια – Κουμπαράδες» από τη Θεατρική ομάδα της ΕΘΑΛ από τις 14 Ιανουαρίου μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου με είκοσι τρεις παραστάσεις συνολικά. Οι παραστάσεις ήταν για όλους τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Πόλης και Επαρχίας Λεμεσού, και για πρώτη φορά το θέατρο Ριάλτο άνοιξε τις πύλες του για τους μαθητές της Δημοτικής Εκπαίδευσης Λεμεσού.

4) Καρναβαλίστικο χορό: στο ξενοδοχείο Crowne Plaza στις 22 Φεβρουαρίου. Ο χορός τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού, Κυριάκου Κενεβέζου.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










220