Εκδήλωση Γονέων Μέσης: «Σχολική και Ηλεκτρονική Βία –Φαινόμενα της Εποχής»


 Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Δημόσιων Σχολείων Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης  Λευκωσίας, πραγματοποιεί εκδήλωση / ανοικτή συζήτηση την Παρασκευή 7 Μαρτίου και ώρα 7.00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών των Δημοσίων Σχολείων Μέσης Γενικής και Τεχνικής Εκπαίδευσης

Την εκδήλωση  θα χαιρετίσει εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού εκ μέρους του Υπουργού Παιδείας.

Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση, οι οποίοι θα πάρουν μέρος στη συζήτηση είναι η κα Μόνικα Σιακού, Επίκουρη Καθηγήτρια Ψυχολογίας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου και Συντονίστρια της εκστρατείας BeatBullyingτου οργανισμού  Hopefor Children UNCRC Policy Centre, ο Μουσικοσυνθέτης και Πρέσβης καλής θελήσεως κατά της Σεξουαλικής Βίας εις βάρος των παιδιών κ. Γιώργος Θεοφάνους και ο κος Γιώργος Κάρκος, Βοηθός Υπεύθυνος του γραφείου καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η διεξαγωγή συζήτησης μεταξύ των μαθητών και των εκλεκτών προσκεκλημένων που θα βρίσκονται στο πάνελ της εκδήλωσης. Σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει και να προβληματίσει τους νέους για τέτοια σοβαρά θέματα.
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter

40