Εκδήλωση Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες


Η Παγκύπρια Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (Π.Ο.ΣΥ.ΓΟ.Π.Ε.Α.) σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού θα παρουσιάσει μουσικοχορευτική παράσταση εμπνευσμένη από την κυπριακή παράδοση και λαογραφία.

 Πρόκειται για μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά με αναπηρίες και στις ανθρώπινες δυνάμεις. Η παράσταση θα ανεβεί στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών, την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017, στις 20:00 και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας Κώστα Καδή.

Το δρώμενο περιλαμβάνει τραγούδια, τσαττιστά και θεατρικά βασισμένα στην κυπριακή διάλεκτο, εμπνευσμένα από την παράδοση και τη μουσική της Κύπρου. Η παρουσία σκηνικής δράσης, με κυπριακούς παραδοσιακούς χορούς θα δώσει συνάμα μια νότα ψυχαγωγίας. Συντελεστές είναι μαθητές και μαθήτριες με αναπηρία της επαρχίας Λευκωσίας, οι οποίοι θα πλαισιώνονται από συμμαθητές και συμμαθήτριές τους της Γενικής Τάξης. Στη σκηνή θα εμφανιστεί και ο τραγουδιστής κυπριακών παραδοσιακών τραγουδιών, Μιχάλης Ττερλικκάς με την παρέα του «Μούσα», για ένα μοναδικό συναπάντημα με τα παιδία! Μαθητές και εκπαιδευτικοί υπόσχονται μια διαφορετική μουσική εμπειρία πλούσια σε συναισθήματα.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










156