Εκδήλωση Λαϊκής Ασφαλιστικής και Δημοτικού Σχολείου Λυκαβητού (Κ.Α΄)


Η CNP Λαϊκή Ασφαλιστική στήριξε για 3η συνεχόμενη χρονιά την εκδήλωση που διοργανώθηκε από τα παιδιά και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου Λυκαβητού (Κ.Α΄), με θέμα «Μαθαίνω να ποδηλατώ με ασφάλεια», στις 12 Μαρτίου 2013 στην αίθουσα τελετών του Σχολείου.

Η Εταιρεία ανανέωσε της υπόσχεση της να συνεχίσει ως χορηγός και ανάδοχος του Σχολείου σε θέματα που αφορούν την Οδική Ασφάλεια, με απώτερο στόχο να καταστήσει το Δημοτικό Σχολείο Λυκαβητού πρότυπο σχολείο, έτσι που οι μαθητές και οι απόφοιτοι του να διαμορφώσουν προενεργητική συμπεριφορά, σωστή οδική συνείδηση και κουλτούρα στα θέματα Οδικής Ασφάλειας.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απεύθυναν ο Γενικός Διευθυντής της CNP Λαϊκής Ασφαλιστικής κ. Ανδρέας Στυλιανού, εκ μέρους του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κυριάκου Κενεβέζου, ο Διευθυντής Δημοτικής Εκπαίδευσης κ. Ελπιδοφόρος Νεοκλέους, η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Λυκαβητού (Κ.Α΄) Δρ. Βασιλική Αλεξάνδρου-Λεωνίδου και ο Αστυνομικός Διευθυντής Τροχαίας Αρχηγείου Αστυνομίας Κύπρου κ. Δημήτρης Δημητρίου.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού.

-     Φωτογραφία ΠΑΝΩ: Ο Γενικός Διευθυντής της Λαϊκής Ασφαλιστικής κ. Ανδρέας Κ. Στυλιανού με τη Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Λυκαβητού (Κ.Α΄), Δρ. Βασιλική Αλεξάνδρου-Λεωνίδου παραδίνουν τα έπαθλα του διαγωνισμού για την Οδική Ασφάλεια, στους Προέδρους των Τάξεων Α΄1 και Α’2 του Δημοτικού Σχολείου Λυκαβητού (Κ.Α΄).

-     Φωτογραφία  ΚΑΤΩ: Ο Διευθυντής Δημοτικής Εκπαίδευσης, κ. Ελπιδοφόρος Νεοκλέους και ο Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης παραδίνουν τα έπαθλα του διαγωνισμού για την Οδική Ασφάλεια, στους Προέδρους των Τάξεων Β’1 και Β’2 του Δημοτικού Σχολείου Λυκαβητού (Κ.Α΄).




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










169