Εκστρατεία για τη μεγαλύτερη αλυσίδα αγάπης στην Κύπρο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου


Μια μεγάλη εκστρατεία αγάπης από τον Όμιλο Εθελοντών του Πανεπιστημίου Κύπρου ολοκληρώνεται την 1η Νοεμβρίου 2013. Η προσπάθεια αφορά τη συλλογή χρημάτων για τα παιδιά στην Κύπρο και στην Κένυα και παράλληλα θα ενωθούν 4.053 χάρτινες καρδιές (όσα και τα χιλιόμετρα μεταξύ Κύπρου και Κένυας), φτιάχνοντας τη μεγαλύτερη αλυσίδα αγάπης, μήκους 400 μέτρων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6:00  το απόγευμα, στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Κύπρου (Λεωφ. Καλλιπόλεως 75).  Την όμορφη αυτή προσπάθεια θα στηρίξουν με την παρουσία τους ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθηγητής Κωνσταντίνος Χριστοφίδης, η πρώην Υπουργός Εσωτερικών Ελένη Μαύρου, ο Ευρωβουλευτής  Ανδρέας Πιτσιλλίδης κ.ά.

Μια πλειάδα γνωστών καλλιτεχνών θα πλαισιώσουν την εκδήλωση μεταξύ αυτών οι ηθοποιοί: Έλια Ιωαννίδου, Λουκία Μιχαήλ Μουσουλιώτη, Μαριλένη Σταύρου, Κρίστη Παπαδοπούλου, Κώστας Καζάκας, Πέννυ Φοινίρη, Αντρέας Γεωργίου, Έλενα Παπαδοπούλου, Ιάκωβος Χατζηβασίλη, Χριστίνα Κωνσταντίνου, οι τραγουδιστές: Χοβίκ, Μαρία Θεοδότου και Τεύκρος Νεοκλέους καθώς και οι σεναριογράφοι και παρουσιαστές: Δήμητρης Τοκαρής, και Άντρη Καραντώνη.

Για περισσότερες πληροφορίες: 99572272




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










138