Έκθεση αφίσας Γραφικές Τέχνες στην Υπηρεσία της Κοινωνίας, από το Πανεπιστήμιο Frederick


 Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αγλαντςιάς 2013, το Πρόγραμμα Γραφικών Τεχνών και Διαφήμισης του Πανεπιστημίου Frederick παρουσιάζει την έκθεση αφίσας Γραφικές Τέχνες στην Υπηρεσία της Κοινωνίας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «το Τμήμα Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου έχει μια μακρά σχέση και επαφή με το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο της χώρας σε μια προσπάθεια να κατανοήσει και να προβάλει κοινωνικά προβλήματα που αφορούν διάφορες ομάδες ανθρώπων που γίνονται θύματα κοινωνικής προκατάληψης και εκμετάλλευσης. Οι γραφικές τέχνες στην υπηρεσία των μέσων μαζικής επικοινωνίας μπορούν να πληροφορήσουν, να διαμορφώσουν καινούργιες αναλήψεις, να αμφισβητήσουν τετριμμένες ιδέες, να ξεσκεπάσουν σοβαρά προβλήματα και να προβάλουν πιθανές λύσεις. Ένας από τους κύριους στόχους του Πανεπιστημίου Frederick είναι, πέρα από την τεχνογνωσία και την κατάρτιση, οι φορητές να αναπτύξουν κοινωνική παιδεία και αντίληψη για τη σημασία της κοινωνικής αλληλεγγύης, της αντικειμενικής ενημέρωσης και της ευαισθησίας προς το συνάνθρωπο».

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν έργα ανάμεσα στα οποία μερικά έχουν διακριθεί σε διάφορους τοπικούς και ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς.

Διάρκεια 16 Σεπτεμβρίου  - 2 Οκτωβρίου . Εκθεσιακός χώρος  Σκαλί Αγλατζιάς . Ώρες λειτουργίας 19:00-23:00  

Στα πλαίσια της έκθεσης Γραφικές Τέχνες στην Υπηρεσία της Κοινωνίας, στις 24 Σεπτεμβρίου από τις 19:00-21:00 θα γίνει ενημέρωση και παρουσίαση των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων του Τμήματος Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Frederick - ΜΑ Interdisciplinary Design και ΜΑ in Fine Arts.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










174