Εκτός κυβέρνησης τέθηκε ο Υφυπουργός Παιδείας της Ελλάδας μετά από λογομαχία με τη Λιάνα Κανέλλη


ΑΘΗΝΑ- Εκτός κυβέρνησης τέθηκε ο Υφυπουργός Παιδείας της Ελλάδας Γιώργος Στύλιος, αφού ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αξίωσε και έλαβε την παραίτησή του, έπειτα από έντονη αντιπαράθεση μέσα στη Βουλή με τη βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.
Ο κ. Στύλιος, που είναι βουλευτής Άρτας της Νέας Δημοκρατίας, εκνευρίστηκε από κάποια αναφορά της κ. Κανέλλη, και είπε ότι η βουλευτής «θέλει να με κάνει Κασιδιάρη αλλά δεν θα γίνω Κασιδιάρης, θέλετε Κασιδιάρη κυρία Κανέλλη».
Ο Ηλίας Κασιδιάρης, βουλευτής της Χρυσής Αυγής, προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό ως ύποπτος συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, είχε χαστουκίσει την Λιάνα Κανέλλη σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή το 2012, πράξη που είχε στιγματιστεί από όλον τον πολιτικό κόσμο, πλην εκείνον του κόμματός του.
Ο καυγάς στη Βουλή σήμερα ξέσπασε με αφορμή επίκαιρη ερώτηση της κ. Κανέλλη για τον υποσιτισμό των παιδιών και την αμφισβήτηση του τρόπου αντιμετώπισης από το υπουργείο Παιδείας. Η βουλευτής του ΚΚΕ, σχολιάζοντας την απάντηση του κ. Στύλιου για το θέμα, είπε ότι της θυμίζει «την Μαρία Αντουανέτα και την ιστορία με το παντεσπάνι», γεγονός που προκάλεσε την οργή του υφυπουργού, που της απάντησε με τα περί Κασιδιάρη.
Η παραίτησή του αργότερα ζητήθηκε από τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος εξερράγη, όταν πληροφορήθηκε τα όσα διημείφθησαν στη Βουλή.
«Ευτυχώς, αυτή τη φορά η κυβέρνηση έπραξε τα αυτονόητα», δήλωσε στη Βουλή η Λιάνα Κανέλλη.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










192