Επίσημη τοποθέτηση Πανεπιστημίου UCLan Cyprus για την έξοδο του Η.Β. από την Ε.Ε. (Βrexit)


«Δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας»

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, ανακοινώνει ότι με γνώμονα τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από τη Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι έτοιμο να καλωσορίσει αιτήσεις από φοιτητές Βρετανικών Πανεπιστημίων αφού είναι το μοναδικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο στην Κύπρο που προσφέρει μία αυθεντική Βρετανική Πανεπιστημιακή εμπειρία παραμένοντας ανεπηρέαστο από τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

«Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus είναι  εγγεγραμμένο Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο στην Κύπρο από τον Οκτώβριο του 2012 και έχει πάρει ήδη την τελική άδεια λειτουργίας του και τα εύσημα από τον Φορέα Διασφάλισης Ποιότητας της Βρετανίας (QAA), προσφέροντας άριστη Βρετανική ανώτατη εκπαίδευση, σε πτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο στην Κύπρο. Λειτουργεί κάτω από την ακαδημαϊκή ομπρέλα του UCLan Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά ταυτόχρονα ελέγχεται ακαδημαϊκά και λειτουργικά από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η μοναδική αυτή συνέργεια αντικατοπτρίζεται στο γεγονός ότι απονέμονται διπλά πτυχία με αυτόματη και ταυτόχρονη αναγνώριση τόσο στην Κύπρο όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και διεθνώς, προσδίδοντας ένα πολύ ισχυρό πλεονέκτημα στους αποφοίτους του, σε μια ομολογουμένως δύσκολη και πολύ ανταγωνιστική αγορά εργασίας.

Το έμπειρο και διακεκριμένο Ακαδημαϊκό προσωπικό, καθώς και οι Λειτουργοί του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουν αιτήσεις ενδιαφερόμενων φοιτητών. Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός παραχώρησης σχετικών οικονομικών διευκολύνσεων που θα δοθούν σε φοιτητές που θα αιτηθούν μεταφοράς σπουδών στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus.

Επίσης ενημερώνει όλους τους φοιτητές του και τις οικογένειες τους πως δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας αλλά ούτε και κάποια αλλαγή σχετικά με την φοίτηση τους στο Βρετανικό Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus».

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο admissions@uclancyprus.ac.cy ή στο τηλέφωνο 24 69 40 00, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.uclancyprus.ac.cy.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










318