Επίσκεψη φοιτητών KES College στη Φαρμακαποθήκη ΚΕΔΙΦΑΠ


Πραγματοποιήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2016 εκπαιδευτική επίσκεψη φοιτητών των προγραμμάτων Βοηθών (Τεχνικών) Φαρμακείου, Ιατρικών Επισκεπτών, Business Studies και Logistics του KES College στη φαρμακαποθήκη της εταιρείας ΚΕΔΙΦΑΠ στην Πάφο.

Την ξενάγηση και επεξήγηση των εργασιών της Φαρμακαποθήκης ανέλαβε προσωπικά ο Γενικός Διευθυντής της ΚΕΔΙΦΑΠ κ. Κυριάκος Σπανογιάννης. Κατά την ξενάγηση δόθηκε η ευκαιρία στους φοιτητές να έρθουν σε επαφή με τα υπερσύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα που στοχεύουν στην ελαχιστοποίηση του περιθωρίου λάθους και παράλληλα, συντείνουν στην αύξηση της παραγωγικότητας. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην εφοδιαστική αλυσίδα (Logistics) όπου, η ακρίβεια, αποτελεσματικότητα και παραγωγικότητα αποτελούν στοιχεία απαραίτητα για την επιτυχή της λειτουργία.

Τους φοιτητές συνόδευαν οι Συντονιστές Προγραμμάτων Σπουδών Βοηθών (Τεχνικών) Φαρμακείου κ. Σπύρος Θεοχάρους, Ιατρικών Επισκεπτών κ. Αρτούρος Ισσέγιεκ και Business Studies - Logisticsκ. Αχιλλέας Καραγιάννης.

Το KES College δίνει μεγάλη σημασία σε επισκέψεις φοιτητών που φοιτούν στα πιο πάνω προγράμματα, σε εργασιακούς χώρους που έχουν άμεση σχέση με το αντικείμενο σπουδών τους. Είναι πρόδηλο ότι τέτοιες επισκέψεις είναι απαραίτητες καιπροσφέρουν την ευκαιρία στουςφοιτητές του κολλεγίου να έρθουν σε επαφή με τους πραγματικούς χώρους εργασίας όπου, διακινούνται φάρμακαή άλλα προϊόντα,να ενημερωθούν για όλο το φάσμα εργασιών που γίνονται εκεί ενώ, ταυτόχρονα, διανοίγονται και πεδία συνεργασίας μεταξύ του εκπαιδευτικού χώρου και του πραγματικού χώρου εργασίας, δημιουργώντας ευκαιρίες, με κοινό όφελος και για τους δύο χώρους.

Το KESCollegeευχαριστεί θερμά την Φαρμακαποθήκη ΚΕΔΙΦΑΠ  και ιδιαίτερα τον Γενικό Διευθυντή της κ. Κυριάκο Σπανογιάννη, ο οποίος αφιέρωσε σημαντικό από το χρόνο του εξηγώντας με πρακτικά παραδείγματα τον τρόπο εκτέλεσης των παραγγελιώνκαι απαντώντας στις πολύ εύστοχες απορίες των φοιτητών.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










203