Επίσκεψη μαθητών στο Middlesex University στο Λονδίνο


Η Global Educational Services σε συνεργασία με το Middlesex University οργάνωσαν ένα ευχάριστο ταξίδι στο Λονδίνο για γνωριμία με το πανεπιστήμιο! Οι μαθητές που συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό ταξίδι είχαν κάνει αίτηση και εξασφάλισαν θέση στο πανεπιστήμιο για το Σεπτέμβριο 2016.

Πρώτη μέρα: Το ταξίδι ξεκίνησε από το αεροδρόμιο της Πάφου  Προορισμός το Stansted Airport kai έφτασαν   Στις 16:35 το αεροπλάνο προσγειώθηκε και στη συνέχεια όλοι μαζί οδηγήθηκαν στο ξενοδοχείο Premier Inn Hotel. 

Δεύτερη μέρα:  Οι μαθητές μ επισκέφθηκαν το Middlesex University. Εκεί τους περίμενε ο  Jonathan Stone, ο υπεύθυνος για όλους τους Ευρωπαίους φοιτητές. Στην ξενάγηση αυτή πήραν μέρος και φοιτητές από τη Νορβηγία και έτσι οι Κύπριοι φοιτητές είχαν την σπουδαία ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και με άτομα από άλλη κουλτούρα.  Στη συνέχεια οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν μερικούς καθηγητές του Πανεπιστημίου. Η ξενάγηση συνεχίστηκε από τους  Neville Hall και Tuan Le από το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου, οι οποίοι έδειξαν στους μαθητές τις σύγχρονες εγκαταστάσεις, εργαστήρια και αίθουσες διδασκαλίας που προσφέρει το πανεπιστήμιο. Επόμενος σταθμός ήταν το τμήμα Μεσών & Σχεδιασμού και Τεχνολογίας, όπου  είχαν την ευκαιρία να μάθουν πώς να χειρίζονται μια κάμερα, πως λειτουργεί ένα στούντιο παραγωγής (production studio), πως βγαίνουν στον αέρα τα προγράμματα, καθώς και πως γίνεται το μοντάζ. Στη συνέχεια επισκέφτηκαν την εστία του πανεπιστημίου Usher Halls, 5 λεπτά περπάτημα από το πανεπιστήμιο και  ακολούθησε  επίσκεψη στο Λονδίνο.

Τρίτη μέρα:  Η τελευταία ημέρα του ταξιδιού ήταν ελεύθερη για ψώνια και βόλτα. Αργότερα αναχώρησαν για την επιστροφή.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










191