Εργαστήρι Δημιουργικής Διαδικασίας για παραγωγή Ιδεών για φοιτητές Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών


Οι εκπαιδευτικοί σύμβουλοι Αμερικάνος TCS και το Πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου Falmouth University, διοργανώνουν δωρεάν εργαστήρι Δημιουργικής Διαδικασίας σχετικά με την παραγωγή Ιδεών, την ερχόμενη Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016 στην καφετέρια Starbucks Λευκωσίας, Οδός Γρίβα Διγενή και 48 Θεμιστοκλή Δέρβη από τις 18:30 μέχρι τις 21:00. Το Πανεπιστήμιο  Falmouth University, έχει πρόσφατα αναδειχτεί ως το κορυφαίο πανεπιστήμιο Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών στη Μεγάλη Βρετανία για το έτος 2016, με την εγκυρότητα της εφημερίδας Sunday Times. Η εκδήλωση ενδιαφέρει φοιτητές ή όσους έχουν σκοπό να ακολουθήσουν σπουδές στον κλάδο των Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών.

Η κυρία Tilly McKerrow, μια από τις κορυφαίες και πλέον καταξιωμένες καθηγήτριες  του Πανεπιστημίου Falmouth, θα ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους σχετικά με το πώς μπορούν να αναπτύξουν τις δημιουργικές ιδέες και να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες τους.

Σκοπός του εργαστηρίου είναι οι παρευρισκόμενοι να εξερευνήσουν  τις δημιουργικές διαδικασίες που σχετίζονται με την παραγωγή ιδεών ενώ μετά το πέρας του εργαστηρίου, θα είναι σε θέση να επινοήσουν νέες ιδέες, έννοιες ή και σχέδια. Θα διδαχθούν διάφορους τρόπους, προσεγγίσεις και στρατηγικές για τη δημιουργία Ιδεών, εφόσον σαν καλλιτέχνης ή σχεδιαστής, θα πρέπει να είναι σε θέση να επινοούν συνεχώς δημιουργικές ιδέες με στόχο ένα πρωτόγνωρο και συνάμα συναρπαστικό αποτέλεσμα. Οι προσεγγίσεις αυτές είναι δυνατό να εφαρμοστούν σε οποιοδήποτε θέμα που εμπίπτει στον κλάδο των Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών (Interior Design, Architecture, Fashion Design, Graphic Design, Product Design, Fine Art, Illustration κ.α.) 

Τέλος, θα δοθεί επίσης η ευκαιρία στους παρευρισκόμενους για συζήτηση για τη δημιουργία portfolio και να μάθουν περισσότερα για το Πανεπιστήμιο Falmouth, καθώς και για τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται. 
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για δήλωση συμμετοχής τον πιο κάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/events/1324828460920780/

Για περισσότερες πληροφορίες για το πανεπιστήμιο, επικοινωνήστε στο 22669779 ή στο info@tcs.com.cy, www.tcs.com.cy.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










413